25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Hazánkban is elérhető az AOC AGON Q24G2A gamer monitor

24 hüvelyken kínál korrekt felbontást és képfrissítést.

Írta: GeryG

Hazánkban is elérhető az AOC AGON Q24G2A gamer monitor

Az AOC egyre jobban megveti a lábát a hazai piacon is, elsősorban gamer monitorja, az AGON termékcsalád tagjai révén. Ezt a tábort gyarapítja immár hazánkban is az AOC AGON Q24G2A/BK monitor is, amely sokak számára lehet vonzó választás.

A monitor, ahogy arra a nevéből is tippelni lehet, 24 hüvelykes képernyőt kapott. Az IPS panel 16:9-es képaránnyal és 2560*1440 pixeles felbontással rendelkezik. Ezt akár 165Hz-en is képes frissíteni, de nem hiányzik az Adaptive Sync-támogatás sem, a válaszidő pedig 1ms GtG. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló monitor lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt alacsony input laggal. A vékony keret ideálissá teszi akár többmonitoros setupokban való használatra is.

Az AOC G-Menu szoftverének segítségével a szín, overdrive vagy további gaming beállítások egyszerűen módosíthatók. Ezek közé tartozik a Shadow Control a kiemelési és árnyékszintek beállításához, a Low Blue mód a kényelmes éjszakai használathoz, a Dial Point célkereszt és egy Frame Counter, amely megjeleníti az aktuális képkocka/másodperc értéket.

Az AOC AGON Q24G2A/BK már elérhető a hazai boltokban. A gyártó ajánlott fogyasztói ára 279 euró.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!