25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Elegáns teraszmegoldások a természet közelségében (x)

Írta: hirdetés (x)

Nincs egyedül azzal az elvárással, hogy csodálatos teraszt szeretne, méghozzá gyönyörű környezetben. A legtöbb kerttulajdonos nincs is tisztában a lehetőségeivel, pedig egy nem mindennapi teraszhelyiség, amelyet körülölel a természet, az hatalmas áldás.

Az egyedi terasz meghitt családi összejövetelek, önfeledt baráti találkozások színtere is lehet, de közben magában rejti az elvonulás lehetőségét is, ha egy kicsit magunkban lennénk, távol a nyüzsgéstől és zajtól.

Egy kis luxus a festői környezetben

A Teraszok.hu teraszfedések által lehetővé teszi, hogy a szikrázó napsütésben is élvezhessük a kint töltött időszakot. Erre a célra tökéletes a Lewens Integrale üvegtető, melyet több ügyfelük is kért már. A fedés jellegzetessége, hogy a szerkezet tetejében található beépítve a tetőárnyékoló, ezáltal jóval kompaktabb, egységesebb összképpel számolhatunk. Helytakarékos megoldás, ugyanakkor a tetőárnyékoló rendszer stabilabb is.

Elegáns teraszmegoldások a természet közelségében (x)

Fontos kiemelnünk a legújabb fejlesztésű Integrale ZIP-et, amelynél az árnyékoló vásznát a szerkezetbe épített motor stabilizálja, ezáltal kellően feszes is.

Miért ideális választás a Murano Integrale Zip üvegtető? Leginkább amiatt, mert beépített tetőárnyékolója révén a tűző naptól is védelmet biztosít. Nem mellesleg egy innovatív rendszer, amely a hazai piacon még javában újdonságnak számít.

A szerkezet strapabíró, időtálló tervezésű, így biztos lehet benne, hogy éveken keresztül stabilan őrzi minőségét, amely az egész családot kiszolgálja. Ha pedig a célja az ingatlan értékének növelése, ez esetben is megfontolandó az egyedülálló teraszfedés.

Ne hagyja veszni elképzeléseit!

A leggyönyörűbb kivitelezések mindig egy gondolattal kezdődnek, amikor megfogalmazódik bennünk a vágy, hogy változtassunk, teret engedjünk valami egyedi megoldásnak. A teraszunk otthonosabbá, komfortosabbá tétele jócskán megtérül, hiszen plusz helyiségként bármikor igénybe vehetjük. Délutáni pihenéshez, családi összejövetelhez, ráadásul mindezt a természet közelségében tehetjük meg.

Manapság különösen felértékelődtek az efféle menedékhelyek, miért ne alakítanánk a saját balkonunkat otthonunk legbékésebb pontjává, ahol a természet találkozik a luxus kényelemmel.

Mindannyian tudjuk, hogy szükségünk van időnként egy kis elvonulásra, amikor csak a környezetet szemléljük. A valóságban viszont ennek gyakran gátat szab az időjárás, hiszen tönkreteheti a közös ebédet egy váratlan zápor, de a túl erős napsugárzás is.

A megoldás viszont egyszerre különleges, elegáns és praktikus is.

Idilli környezet, meghitt beszélgetések

Nem kell megalkudnia Önnek sem az időjárást illetően, hiszen a Teraszok.hu szakértői készséggel segítenek, ha feltett szándéka, hogy a megszokott teraszhelyiséget elegáns köntösbe csomagolja. Amint megszületett a kívánság, ideje cselekedni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!