Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bolondos akciók

2003.11.21. 13:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Brendan Fraser a múmiánál is veszélyesebb ellenfélre akadt: a Bolondos dallamok – Újra bevetésen (Looney Tunes: Back in Action, hazai bemutató: december 11.) című filmben Dodó Kacsával fog össze Tapsi Hapsi ellen. Az élő szereplőket és rajzfigurákat keverő komédiában igazi akciófilmbe illő jelenetek zajlanak egy bűvös gyémánt visszaszerzése érdekében. És az akciófilm jelentek néhánya egészen ismerős: a Múmia sztárja egy Múmia-paródiában parádézik.
– Most már azt hiszem, hogy az egész Múmia-film ezzel jutott el a céljához – nyilatkozta Brendan Fraser. – Sokkal jobb poén eljátszanom a paródiát, ha előtte én játszottam az igazit. De a Bolondos Dallamok azért ennél sokkal többféle örömöt kínált. Hogy csak egyet mondjak: gyerekkoromban mindig azt játszottam, hogy ülök a tévé előtt, és szinkronizálom a Prérifarkast. Most pedig kikönyörögtem, hogy én lehessek a Tasmán ördög hangja! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.