25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Igazán gazdaságos a medencetakaró fólia használata (x)

Írta: hirdetés (x)

Mikor végre beköszöntenek a kellemesen meleg napok, akkor a kertben is el lehet kezdeni újra használni a családi medencét. Ez remek szórakozás a család minden tagja számára. Ám ha akár csak egyetlen napon is lecsökken a kinti hőmérséklet, akkor a medence vize bizony hamar lehűlhet. De semmi vész, mert már nagyon okos és hasznos eszközök állnak rendelkezésre, hogy ezt megakadályozhassuk.

A takarófóliával rengeteget spórolhatsz

Válogass a Medence Óriás takarófólia kínálatában, ha nemcsak a kihűléstől akarod megóvni a medencédben lévő vizet, hanem gondoskodni szeretnél arról is, hogy azt lehetőleg ne lepjék el hamar a kisebb-nagyobb szennyeződések. Sokkal kevesebb eséllyel kell majd így lecserélned a bepiszkolódott és kórokozókkal teli vizet.

Nem is beszélve arról, hogy rengeteg időt és energiát meg is tudsz spórolni így, hiszen nem kell olyan sokszor kitakarítanod se a vizet, sem pedig a medence falait és aljzatát. Kisebb lesz a vegyszerfelhasználás is.

Igazán gazdaságos a medencetakaró fólia használata (x)

Többfunkciós védelem

A medencetakaró fólia egyszeri beruházást jelent csak. Nagyon sokáig tudod használni, és hamar be is hozza a rá fordított összeget. Nem kell a medencevíz felmelegítésével sokat bajlódnod egy-egy hidegebb éjszakát követően vagy egy hosszabb lehűlési periódus után. A víz ugyanis nem hűl ki olyan gyorsan, ha rajta van a medence tetején a fólia. Ez bent tartja a hőt, ezért adott hőmérsékleten tud maradni a víz.

Medencetakaró fólia sokféle kapható a Medence Óriás webáruházban is. Vásárolhatsz többféle alakú és méretű terméket, de számos fóliavastagság is beszerezhető itt. Az alátétfóliák mellett már külön téli védőtakarók is vannak, amelyekkel sokkal ellenállóbbá és védettebbé tehetők a hideg évszakban kint tárolt medencék. Mind a puha falú, merev falú, de a csővázas medencetípusokhoz is megvásárolhatod itt a medencédhez illeszkedő modellt. Csak tudnod kell a pontos méreteket. A speciáisan a medencékhez fejlesztett fóliák leeresztő lyukkal rendelkeznek, így az esővíz nem rántja össze őket.

Sokféle modell kapható

Ha a medencéd földbe süllyesztett, akkor is találsz a Medence Óriás webáruházban erős anyagú és nagyon jó tartással bíró modelleket. A rájuk való téli takarók például szálerősítésű, kettős rétegű polietilénből készülnek. Minden esetben az adott medenceméretnél körülbelül másfél méterrel nagyobb darabot érdemes venni, hogy az majd megfelelően rögzíthető legyen.

A szolártakarók speciális termékek. Nagy segítséget jelentenek a medencevíz felmelegítésében, ráadásul környezetbarát módon. A kis légbuborékok, amelyek a víz felé néznek, nagyon hatékonyan képesek átadni a plusz hőt a víznek, így sokkal élvezhetőbbé teszik a medencében a pancsolást. Nem kell majd plusz energiára költeni, a nap melege segít a víz felmelegítésében.

Válaszd a megfelelő medencetakaró fóliát, és tedd sokkal egyszerűbbé és kellemesebbé a napjaid.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!