25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Te mennyire érzed biztonságosnak a tolatást? (x)

Írta: hirdetés (x)

Előre menni sem egyszerű sokszor, de tolatni egyértelműen még nehezebb, hiszen jóval kevesebbet látunk abból, ami mögöttünk van. Bár a visszapillantó tükrök rendkívül sokat segítenek, akad, akiknek ez sem elegendő.

Ilyenkor jöhet jól a Royal Tuning kínálatában kapható tolatókamera, amely teljes egészében mutatja azt, hogy mi van mögöttünk. Akinek gyengébb a térlátása, annak feltétlenül jól jön egy ilyen kiegészítő, ám fontos tudni, hogy mindez fabatkát sem ér, ha nincs meg a megfelelő világítás!

A modernkori tolatólámpák tragédiája

Míg régebben mindkét oldalon volt tolatólámpa, ma már általában csak az egyik oldalon helyezik el, ami természetesen nem a legoptimálisabb megoldás. Ilyenkor jönnek jól az egyéb, külön felszerelhető kiegészítő lámpák vagy munkalámpák.

Te mennyire érzed biztonságosnak a tolatást? (x)

Mert hiába van tolatókamera, ha nem látunk hátrafelé semmit a sötétben. Sőt, elég nagy veszélyt jelent az is, hogy a többi autós mennyire látja azt, hogy mi éppen tolatunk.

Pontosan ezért érdemes a gyári halogén izzókat LED-es változatokra cserélni, ugyanis ez utóbbiak jóval erősebb fényt bocsátanak ki. Ennek köszönhetően pedig nem csupán a látási viszonyok javulnak, de még mi magunk is láthatóbbá válunk.

De hogy milyen tolatólámpát is érdemes választani? Mutatjuk is!

A két fő tolatólámpába szerelhető izzótípus

A P21W és a W21W a két legnépszerűbb foglalattípus, az utóbbi általában a japán autókban található meg.

Közös bennük, hogy mindkét típusnak megvan a LED-es alternatívája, ami több szempontból is rendkívül szerencsés.

Egyrészt a LED-es izzók jóval nagyobb fény kibocsátására képesek, mint a halogén megfelelőik, hiszen jóval nagyobb teljesítménnyel bírnak. Ha ez nem lenne még elég előny, akkor fontos kiemelni, hogy sokkal gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldásnak minősülnek, hiszen hosszabb élettartamuknak köszönhetően tovább lehet őket használni, mint a halogén izzókat. Ezáltal kevesebb hulladék termelődik, illetve nekünk sem kell olyan sokat foglalkozni a világítás kérdésével.

Ha nem tudnád pontosan, hogy melyik LED-es izzó lehet a megfelelő a számodra, akkor mindenképpen olvasd el a Royal Tuning oldalán a vonatkozó részeket, és máris tudni fogod, hogy melyik izzó landoljon a virtuális kosaradban!

Vezess biztonságosan!

Abban mindenki egyetért, hogy az a jó, ha minél kevesebb baleset részesei vagyunk, de ezért saját magunknak is sokat kell tenni!

Többek között azt, hogy a megfelelő világítást szereljük be az autónkba, ha úgy ítéljük meg, hogy a gyári változat kevés a számunkra. Sőt, ha valamiért ez sem elég, akkor plusz fényforrásokkal és tolatólámpával is dolgozhatunk, így garantáltan balesetmentesen fogunk tudni tolatni akkor, amikor szükségünk lesz erre a manőverre.

Nézz hát szét a Royal Tuning kínálatában, és válaszd ki a számodra ideális izzókat és kiegészítő termékeket!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!