25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Kölcsönpohár visszajár (x)

Írta: hirdetés (x)

Csak egyszeri, fergeteges és megismételhetetlen bulit tartanál? Esetleg rendezvényszervezőként logisztikai szempontból jobbnak látod, ha poharat bérelsz? Jó üzleti érzékkel átlátod, hogy így költséget takaríthatsz meg, és ezzel még a fenntarthatóságot is szolgálod?

Bérelni még poharat is lehet?

Egy falunap, bál, esküvő megszervezése és lebonyolítása nem egyszerű feladat. A sok megvalósításért kiáltó, kreatív ötlet mellett muszáj olyan “száraz” dolgokat is átgondolni, mint a vendéglátás, és annak logisztikája. És itt jönnek a képbe a poharak is, no meg a Cup Revolution repohár szolgáltatása, ami gyógyír minden problémánkra.

A Cup Revolution egyedülálló modelljével valósította meg azt a körforgást, ami az alapanyagtól kezdve a tartós újrahasznosítás működtetésével a tartós használatot preferálja. Ezzel csökkenti a hulladék mennyiségét, és segíti a fenntarthatóságot rendezvényhelyszíneken, vendéglátóhelyeken, sporteseményeken.

Kölcsönpohár visszajár (x)

Itt a pohár, hol a pohár?

Nincs, vagy csak kevés poharad van, de akkora eseményt bonyolítanál le, ahol több százra, vagy netán több ezerre lenne szükséged? Talán elsőként a rossz minőségű eldobható műanyagok jutnak eszedbe megoldásként. Ezek amellett, hogy nem esztétikusak, még terhelik is a környezetet, hisz egyetlen használatot követően - szerencsés esetben - a kukában végzik. A másik probléma, hogy a rendezvény végeztével térdig jársz majd bennük, és még az összeszedésükről, elszállításukról is neked kell gondoskodnod.

A rég elavult és nem működőképes eljárás helyett már lehetőségünk van egészen más utat is bejárni. Pohárbérléssel tetszetős, többféle mintával ellátott, végtelen számú modellből válogathatunk. Költséghatékony, egykörös metódussal szert tehetünk a használt és a tiszta eszközökre.

Nem kell költekeznünk külön a berakodásra, raktározásra, sem a készletgazdálkodással foglalkoznunk, és nem utolsósorban nincs göngyöleg és szemétszállítási díj - a szolgáltató mindent feladatot ellát. A rendezvény után pedig garantáltan makulátlanul tiszta helyszín marad.

A fenntartható újrahasználható pohár

Az akár 500 alkalommal újrahasználható 3, 4 és 5 dl-es repoharak biztonságos alapanyagból készülnek, és hosszú élettartamúak. Használat után tökéletesen fertőtlenítve és elmosogatva várják következő kalandjukat, mely talán egy fesztiválhelyszínen, vagy vendéglátóipari egységben vár rájuk. A poharak életciklusuk végén is jó célt szolgálnak, hiszen a sérült, elhasználódott darabokból komposztáló, rendezvénypadló, illetve virágláda készül.

A repohár bérléssel bekerülhetsz egy olyan körforgásba, amely a hulladékfelhalmozás csökkentését, felhasználónak és vállalkozónak egyaránt egy sokkal egyszerűbb, élhetőbb, környezetet nem terhelő szisztémát szolgál.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!