25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Így néz ki, amikor limuzint bérel a család (x)

Írta: hirdetés (x)

Eljátszottam a gondolattal, hogyan nézne ki, ha összeszedném a családomat és a rokonokat egy limuzinus útra; igazi filmbe illő, görög lagzis, akarom mondani magyar lagzis jeleneteket örökíthetnénk meg. Amikor mindenki túlkiabálja a másikat, és mindenki beszélget mindenkivel, nehéz a pillanatra koncentrálni. Persze ennek is megvan a maga szépsége, éppen ezért olyan különleges és megismételhetetlen az efféle buli.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a limuzinos utakkal még inkább emelhetjük a családi élmények színvonalát? Lássuk, hogyan történik ez!

Amikor lakodalom van a mi utcánkban…

A családi összejövetelek közül egyértelműen kiemelkedik az esküvő, hiszen ilyenkor mindenki egy szívvel kíván boldogságot az ifjú párnak. A VIP Limuzin szolgáltatás bebizonyította nekünk, hogy a limuzin esküvő kulcsszavak nemcsak jól csengenek együtt, de össze is tartoznak, mivel egyre többen döntenek úgy, hogy egy elegáns, hosszú járművet bérelnek a nagy napra.

Így néz ki, amikor limuzint bérel a család (x)

De nem ez az egyetlen családi esemény, ami alatt vagány járgányba ültethetjük a szeretteinket. A keresztelő és a bérmálkozás például a fontos vallási ünnepek közé tartoznak, s ilyenkor egy kicsit közelebb kerülnek egymáshoz a rokonok is.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy akár létszámtól függetlenül is bérelhetsz egy menő limuzint, hogy a teljes család együtt tudjon utazni?

Amikor elballag a gyermek…

Egy ballagás mindig meghatározó mérföldkő a gyermek életében, hiszen ilyenkor lezárul egy korszak, és egy másik életszakasz veszi kezdetét. A felnőtté válás küszöbén olyan emlékezetes ünnepséget érdemes rendezni, ami ezt tudosítja is a gyermekben, fiatal felnőttben.

Gondoljunk csak bele! Minden gyermek örülne annak, ha egy igazi limuzinból szállhatna ki az oktatási intézmény előtt! Egy ilyen járgányban továbbá minden adott, hogy a résztvevők jól érezzék magukat; hangulatvilágítás, minibár, zene és komfort. Kell ennél több?

Programok, amikor a gyerek van a középpontban

A limuzinban még egy felnőtt is szívesen utazik, nemhogy egy gyermek! Ez számára óriási élmény lehet. A hagyományos gyerekzsúrokat megspékelhetjük például egy limuzinos utazással, és tarthatunk zsúrt a járműben is. Zene, italok, különleges hangulat és lufik minden mennyiségben! Valahogy így tudjuk elképzelni a limós születésnapi bulit.

Ezt összeköthetjük egy városnézéssel, így az út során tanulhatnak is valamit a gyerkőcök. Sőt, jobbat mondunk: a limuzinos transzfer szolgáltatás lehetőségével szintén élhetünk, és az állatkerthez vitethetjük magunkat.

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy egy limuzin szinte minden esemény, ünnepség alatt helytállhat. Úgy díszítik fel, ahogy szeretnénk, és a sofőr is maximálisan igazodik az igényeinkhez. Ha még nem utaztatok limuzinnal, akkor érdemes kipróbálnotok, nem fogtok csalódni!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!