25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Ma már környezetbarát és takarékos lehet a ház körüli teendők elvégzése (x)

Írta: hirdetés (x)

Sokan szerencsésnek érezzük magunkat, akik családi házban élünk, ugyanakkor jól tudjuk, bizony nehézségek is járnak vele. Számos olyan ház körüli munka van ugyanis a fűnyírástól kezdve a gallyazáson át az egyéb teendőkig, amiket rendszeresen el kell végeznünk annak érdekében, hogy a ház melletti terület szép és rendezett legyen.

Nem kérdés, hogy ezekre időnként alkalmat kell találni, az viszont már rajtunk múlik, hogy milyen módon teszünk eleget ezeknek a kötelezettségeinknek. Ha gyorsan és kényelmesen szeretnénk túllenni rajtuk, akkor érdemes azokat a gépeket használni, amikbe X-Torq® motor van beépítve.

Ezeket megtaláljuk a Husqvarna - Budapest webshop benzinmotoros fűkaszái között, de már láncfűrészek is készülnek ezzel az innovatív motortechnológiával. Mit érdemes tudni róla? Miben nyújt többet egy X-Torq® motorral rendelkező munkagép? Ezekre a kérdésekre hoztuk el most a válaszokat.

Ma már környezetbarát és takarékos lehet a ház körüli teendők elvégzése (x)

A Husqvarna mérnökei folyamatosan fejlesztik a gépeket

Nem vitás, hogy amennyiben a ház körüli munkákról van szó, nem bízhatjuk a véletlenre a megfelelő eszközök kiválasztását. Elvégre azoknak hosszú távon is ki kell tudniuk szolgálnia minket anélkül, hogy meghibásodnának vagy bármilyen probléma adódna a működésükkel.

Éppen ezért kizárólag a magas minőséget képviselő márkák termékei között érdemes nézelődnünk. Ezek közé tartozik a Husqvarna is, ami több szempontból is kiemelkedik a versenytársai közül. A mérnökei például folyamatosan azon munkálkodnak, hogy olyan gépeket tervezzenek, amik egyre jobban illeszkednek a felhasználók elvárásaihoz.

Kisebb károsanyag-kibocsátással működnek

Ennek a folyamatos innovációnak köszönhetően született meg az X-Torq® motor is. Azok a gépek, amik ezzel a motortechnológiával működnek, számos előnyt tudnak nyújtani számunkra. Ezek közül az egyik, hogy még a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is meg tudnak felelni.

Ebben nyilvánvalóan nagy szerepet játszik az a tény, hogy a károsanyag-kibocsátásuk 80%-kal(!) kisebb, mint azoké a készülékeké, amik másfajta motorral működnek. Ez úgy lehetséges, hogy nem az üzemanyaggal kevert levegőt használja fel a kipufogógáz kiürítésére, hanem tisztát.

A teljesítményük viszont magas - alacsony fordulatszámon is

Azok, akik már tapasztaltak a munkagépek használatában, jól tudják, milyen fontos, hogy a készülékek alacsony fordulatszámon is kimagasló teljesítményt nyújtsanak. A X-Torq® motornak köszönhetően egyikről sem kell lemondanunk.

Látható tehát, hogy ha nemcsak kényelmesen, hanem költséghatékony és környezetbarát módon szeretnénk elvégezni a ház körüli teendőket, akkor erre megtalálhatjuk a megoldást.

A Husqvarna mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy miként tudják még jobban kielégíteni a felhasználók igényeit. Így született meg a cég szabadalmaztatott X-Torq® motortechnológiája is. Ne legyünk restek élni a lehetőséggel, és kiélvezni az innovációk nyújtotta előnyöket!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!