25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az American Arcadia

Kezdetét veszi Trevor és Angela elképesztő menekülős kalandja!

Írta: GeryG

Az előzetes terveknek megfelelően ma megérkezett a Steamre az Out of the Blue stúdió új kalandjátéka, az American Arcadia. Egy igazi hibrid akció-kalandról van szó, amelynek egyik részében oldalnézetben, a másikban pedig belső nézetben irányíthatjuk hőseinket.

A történet egy futuretro városban, Arcadiában játszódik, amely ránézésre egy ultramodern ’70-es éveket idéz. Itt él Trevor Hills, egy teljesen hétköznapi, mindenféle izgalmaktól, allűröktől, érdekességektől mentes irodai alkalmazott, aki tökéletesen elégedett az életével. Egészen addig, míg egy nap rá nem ébreszti egy titokzatos idegen, hogy valójában nincs is élete. Mivel Arcadia a világ legnépszerűbb és legrégebben futó valóságshow-ja csupán, ahol mindenki mással együtt Trevor is csak egy szereplő. Akit éppen most írtak ki a készítők a műsorból, ami egyet jelent a halálával.

Az American Arcadiában hol Trevort, hol az őt segítő Angelát irányíthatjuk. Előbbit oldalnézetben különféle ügyességi feladatokon keresztül, utóbbit pedig FPS-nézetben, de vele is rendre különböző fejtörőket kell teljesítenünk. Mindezt a játék rendkívül stílusos grafikával tálalja.

Az American Arcadia mától érhető el a Steamen, ahol egyébként a demóját is ki lehet próbálni. A premier alkalmából november 22-ig 10%-os kedvezmény is jár az árából.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

American Arcadia

Platform:

Fejlesztő: Out of the Blue

Kiadó: Raw Fury

Megjelenés: 2023. november 15.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!