25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elmebeteg tycoon, megjelent a The Kindeman Remedy

Egy börtön lakóin kísérletezhetünk Dr. Carl Kindemant alakítva.

Írta: GeryG

A minap megjelent a Troglobytes Games stúdió új játéka, amely egyszerre kalandjáték, egyszerre tycoon, de mindenekelőtt egy elmebeteg történet. A 3D Realms által felkarolt és kiadott The Kindeman Remedyben ugyanis egy őrült doktor bőrébe bújhatunk, aki egy börtön betegein folytat kísérleteket.

A történet főhőse Dr. Carl Kindeman, aki egykor jó hírnek örvendő aneszteziológus volt. Hogy pontosan mi történt, az majd a játékból derülhet ki, de a lényeg, hogy elveszítette egykori reputációját és hitelét, karrierje pedig a Thompson Island börtönben ért véget. Illetve szerinte még nem ért véget, mert mindent elkövet, hogy újra elismert doktorként tekintsenek rá, ehhez pedig erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető emberkísérletektől sem riad vissza. Ebben Anna nővér lesz a segítségére, de vigyázniuk kell. Dr. Simon Jonathan Black gyanakszik Dr. Kindemanre és csak azt lesi, hogy mikor buktathatja le.

A játékosok nappal a doktor, éjszaka a nővér bőrébe bújva végezhetik el a kísérleteket, kotyvaszthatnak „gyógyszereket”, operálhatnak és hasonlók. Ehhez egy ránézésre is elég hátborzongató börtönkórház lesz a játszóterük, amit a hullaháztól a műtőn át a laborig szabadon bejárhatnak.

A The Kindeman Remedy PC-s változata a minap érkezett meg a Steamre, ahol egyelőre vegyes a fogadtatása, jelenleg 68%-on áll a tetszési indexe. A játék valamikor 2024 elején PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy
  • The Kindeman Remedy

The Kindeman Remedy

Platform:

Fejlesztő: Troglobytes Games

Kiadó: 3D Realms

Megjelenés:
2023. november 16. PC
2024. I. negyedév PS4, PS5, X1, XSX, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!