25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Decemberben új DLC-t kap a Park Beyond

A hónap közepén az új Csibefutam mozi kapcsán érkezik új tartalom a vidámparkokba.

Írta: GeryG

Bár a világot nem váltotta meg, azért a Park Beyondnak is voltak jó pillanatai. A fejlesztő Limbic Entertainment továbbra is elhivatott a játék mellett, amelyhez a nyári premier óta már több frissítés és DLC is érkezett. A következő bővítőcsomag pedig december közepén várható.

A témát ezúttal nem a zombik, PAC-MAN vagy a kaszkadőrök adják, hanem a csirkék. Nem is akármilyen csirkék, hanem a hamarosan debütáló Csibefutam: A csibefalatok hajnala című mozi hősei. És úgy általában maga, a film.

Cikkajánló
Park Beyond teszt – A parkon túl

Park Beyond teszt – A parkon túl

Egy újabb versenyző a vidámpark-menedzser játékok mezőnyében.

A DLC-vel két új attrakció kerül a játékba, mellettük két új csirkének öltözött munkatárs, vicces új kocsik és kiegészítők a hullámvasutakhoz, valamint rengeteg új dekorációs kiegészítő. Ezek segítségével egészen új vidéki környezetet teremthetünk a parkunk körül.

A Chicken Run: Dawn of the Nugget DLC december 15-én érkezik meg a játékhoz, egyszerre az azonos című animációs filmmel, amely a Netflixen fog debütálni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Park Beyond

Platform:

Fejlesztő: Limbic Entertainment

Kiadó: Bandai Namco Entertainment

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. június 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!