25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Miért érdemes modern hűtő-fűtő hőszivattyút választani? (x)

Írta: hirdetés (x)

Napjainkban már számos nagyszerű modern hűtő-fűtő hőszivattyú található a piacon. Ezekkel energiahatékonyan és kényelmesen tudjuk biztosítani otthonunk hűtését, illetve fűtését. Ebben a cikkünkben megnézzük, hogy mi minden szól mellettük. Vágjunk is bele!

Felértékelődtek a költséghatékony hőszivattyúk

Napjainkban egyre fontosabb az energiahatékonyság. Sokan telepítenek napelemeket, és rengetegen végzik el az otthonuk szigetelését is, míg mások a fűtésrendszerüket korszerűsítik. Természetesen a legjobb az, ha mindezeket együttesen bevetjük azért, hogy olcsóbban jussunk kényelmesebb fűtéshez és hűtéshez.

A hőszivattyú jelenleg a leghatékonyabb megoldás a piacon, ha a befektetett energiát és a kinyert hőenergiát nézzük. Ezért is választják egyre többen kiegészítő vagy akár fő fűtési megoldásként. Míg egy hagyományos olajradiátor esetén (ahol egy elektromos fűtőszál felel az olaj felmelegítéséért) 1 kW villamos energiából 1 kW hőenergia kerül előállításra, addig egy modern hőszivattyú esetén ez akár 4-5 kW is lehet!

Miért érdemes modern hűtő-fűtő hőszivattyút választani? (x)

Miért érdemes hőszivattyút választani?

Számos előnnyel rendelkeznek a legújabb fűtő-hűtő berendezések. Lássuk, hogy melyek ezek!

  • Energiahatékonyság: Ezt már a fentiekben átvettük, a lényeg, hogy ennél jobb értékeket jelenleg egyetlen egyéb fűtési mód sem tud elérni, mivel itt csak a rendszer működtetéséhez van szükség áramra, nem direkt fűtésre használjuk.
  • Csendes működés: Sokan félnek attól, hogy túl hangos lesz a klímájuk. De ma már vannak olyan készülékek, például a Hisense Hi-Therma termékek a Hisense klíma webshopból, melyek minimalizálják a működésük közbeni zajokat. Ez azt jelenti, hogy csendes üzemmódban nemcsak a beltéri egység lesz halk, de akár 12 dB-lel is csökkenhet a kültéri egység hangereje is.
  • Kiváló design: Az egyik nagy előnye a modern daraboknak, hogy immár nemcsak a hatékonyság és a tartósság fontos szempont, de bizony a design is. Így ma már nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is kifogásolhatatlan eszközök közül választhatunk.
  • Minden igényt kielégítenek: Számos kiegészítőt is vásárolhatunk melléjük, kezdve a szenzoroktól egészen a programozható be- és kimenetekig. Így akár 5-7 helyiség hőmérsékletét is egyedileg szabályozhatjuk velük. Ráadásul még a melegvíz előállításáról is tudnak gondoskodni.

Tegyük meg az első lépést az energiahatékonyság és a kényelem felé!

Nagyszerű választás bármelyik otthonba egy kiváló, modern hűtő-fűtő hőszivattyú. Ezek az eszközök jelenleg a leghatékonyabb megoldást jelentik fűtési szempontból. Így amellett, hogy egész évben kényelmessé tehetik számunkra a kívánt belső hőmérséklet elérését, még spórolhatunk is velük.

Végezhetünk szigetelést a házon, telepíthetünk napelemet a tetőre, de mellette gondoskodjunk a legkiválóbb, leghatékonyabb hűtésről és fűtésről is. Kényelmes, hatékony megoldás, mely még a házunk értékét is jelentősen tudja növelni. Számos előny, melyet kár lenne veszni hagyni!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!