25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Adjunk élményt ajándékba Valentin-napon! (x)

Írta: hirdetés (x)

A Valentin-nap közeledtével a reklámok egyre több embert hódítanak meg és bírnak rá arra, hogy ajándék címszó alatt felesleges kacatokra költsék a pénzüket. Pedig sokkal jobb megoldás lehet, ha valamilyen élménnyel lepjük meg a párunkat a szerelmesek ünnepén.

A közösen megélt feladatok és kihívások ugyanis rendkívül erős alapot adnak a párkapcsolatnak, és segítenek abban, hogy társként tekintsünk a másikra.

Sportos felüdülés

A TMS Pilates ajándékai között bukkantunk erre a nagyszerű csomagra, amely egy egyéjszakás, reggelivel és persze a wellnessrészleg korlátlan használatával egybekötött pihenést tartalmaz a Kozmo Luxury hotelben Budapesten. Továbbá bónuszba jár még hozzá egy páros, privát pilates óra a TMS Pilates Római-parti vagy Andrássy úti pilates stúdiójában.

Adjunk élményt ajándékba Valentin-napon! (x)

Bár lehet, hogy első blikkre úgy tűnik, hogy ennek a csomagnak a választása kompromisszum vállalására készteti a páros férfi tagját, de azt fontos leszögezni, hogy a pilates nem kizárólag női sport. Méghozzá azért sem, mert a szülőatyja is a saját testén tapasztalta ki ennek a mozgásformának hatékonyságát, és fejlesztette tovább addig, amíg közel 500 gyakorlatot nem dolgozott ki.

Igazán hasznos lehet például kiegészítő edzés gyanánt azok számára, akik valamilyen csapat- vagy küzdősporthoz szeretnék erősíteni az izmaikat, úgy, hogy közben egyáltalán nem sérülnek le.

A közös motivációt pedig még nem is említettük, amely rendkívül sokat számít az elért eredmények szempontjából. Sokkal könnyebb lesz majd kitűzni a céljainkat, és megőrizni a kitartásunkat, hogy elérjük azokat.

Zenei program

Ha a párunk és mi magunk is a muzikális személyek táborát erősítjük, akkor egy zenei eseményen való közös részvétel telitalálat lehet. Szerencsére idén is bőven van lehetőség válogatni a különféle koncertek széles kínálatából.

Az idei Valentin-napi operett gála a Győri Nemzeti Színházban például igazán ígéretesnek hangzik, amelynek keretein belül felcsendülnek a legismertebb magyar operettek dallamai.

Abban az esetben pedig, ha inkább a könnyedebb műfajok állnak hozzánk közelebb, akkor jó ötlet lehet egy retró party, amelyen a már-már klasszikusnak számító slágerekre van lehetőségünk táncolni.

Gasztronómiai program

Egy közös hajókázás a Duna vizén igazán romantikus program lehet, pláne akkor, ha a csodás látvány mellé még egy ínycsiklandó, forró levest, csodálatos főételt és mesés desszertet tartalmazó Valentin-napi menü is társul, amit egy ünnepélyesen feldíszített asztalnál tudunk elfogyasztani a fedélzeten.

Abban az esetben pedig, ha szeretnénk még tovább fokozni az élvezeteket, akkor városnézéshez borkóstolót is kérhetünk, hogy a romantikus hangulat garantáltan a tetőfokára hágjon.

Reméljük, hogy az útmutatónknak kellő inspirációt nyújt majd, és mindannyiunknak sikerül olyan ajándékra bukkannia, amely garantáltan lenyűgözi a másik felünket.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!