25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megmutatta magát a Rise of the Ronin

A Team Ninja következő játéka a State of Play alkalmából kapott új játékmenet-bemutatót.

Írta: GeryG

A Team Ninja sok-sok éve szállítja megbízható minőségben a verekedős és más akciójátékokat. A stúdió következő projektje a tervek szerint márciusban érkezik, a Rise of the Ronin a minap kapott vadonatúj előzetest.

A State of Play alkalmából bemutatott trailer ízelítőt ad az izgalmas harcrendszerből, amely lesből támadásra és nyílt párbajokra egyaránt építeni fog. A csaták során különböző pengékre és lándzsákra, illetve hősünk kampójára is támaszkodhatunk, utóbbival magához ránthatja ellenfeleit.

A játékban nem csak gyalogosan vagy épp lóháton lehet majd közlekedni, de lesz egy különleges repülő szerkezetünk is, amellyel kvázi siklani tudunk majd a levegőben. Ehhez persze Assassin’s Creed módjára fel kell előbb mászni valamilyen magasabb helyre, például egy ház tetejére.

A Rise of the Ronin kizárólag PlayStation 5-re fog megjelenni március 22-én.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!