25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A legjobb quadok gyerekeknek és felnőtteknek! (x)

Írta: hirdetés (x)

Szereted a japán szellemiséget, a precizitást és a pontosságot? Megbízható termékre vágysz? Ha egy quad megvásárlása a cél, akkor ezek a szempontok még inkább meghatározóvá válnak. Sőt, különösen akkor, ha nem magunknak szeretnénk egy quadot vásárolni, hanem a gyereknek.

Szerencsére nem kell Japánba menni, ha azt a minőséget szeretnénk kézhez kapni, amit csak ők tudnak a világon. A Szigetmotor kínálatában kxd quad is kapható. Jó ár-érték arányban lehet őket megvásárolni, és a gyerekek körében népszerű eszköz már a felnőttek számára is elérhető.

Gyerek quad, junior, felnőtt? Tényleg nem veszélyes ez?

A gyerek quad egyre nagyobb őrület, de jó értelemben. Hiszen - még ha első hangzásra nem is így tűnik - a mai darabok nagyon biztos alapokon fekszenek, nehéz velük felborulni vagy komoly balesetet szenvedni. De ott vannak még az olyan kiegészítők, mint a sisak és az egyéb védőfelszerelések.

A legjobb quadok gyerekeknek és felnőtteknek! (x)

Fontos továbbá betartani a gyártó által előírt korhatárokat és szabályokat, a használati utasítást. Az udvaron játszva pedig például aligha fog a gyerek olyat csinálni, ami veszélyesebb lenne annál, mintha fára mászna vagy az utcán botorkálna. A kisebb quadok pedig alacsonyabb teljesítményűek is, de azért elég jók ahhoz, hogy a kisebbek is élvezzék ennek a hihetetlen járgánynak a vezetési élményét.

A kxd quad legnagyobb előnyei

A japán mentalitás messze földön híres. Nem véletlenül. Hasonlóan a németekhez, ők is a pontosságra, a precizitásra és a néha felfoghatatlan alaposságra törekednek. Sokszor pedig azt tökéletesítik, amit valaki más egy másik országban feltalált - csak épp a gyártás hagy némi kívánnivalót maga után.

A kxd quadok nagyon népszerűek minden korosztályban, aminek egyik fő oka a kiváló minőség, az erős, strapabíró váz. Ráadásul modern technológiákat alkalmaznak a vezérlésben és ahol csak lehet, így még élvezetesebbé téve a vezetési élményt. Az elektromos meghajtás és az újratölthető akkumulátorok pedig csendesek és környezetbarátak, és pár óra alatt akár egy egész napos üzemidőre elegendő szintre tölthető a quad.

Elektromos quadok és cross motorok magas minőségben

A Szigetmotor széles kínálatában a kxd típusok ára sokszor jóval kedvezőbb a piacon, mint egyéb közismert japán típusoké. A weboldalon 50, 125, és 250 cm-es quadokat is találni. Ráadásul a gyártó az elektromos quadok mellett cross motorokat is készít. Ajándékba, gyerekünket - vagy akár magunkat - meglepve is tökéletes megoldás!

A csapat a legnagyobb nemzetközi márkák gyártóival és forgalmazóival áll partneri kapcsolatban. Nemcsak Japánban, hanem például Németországban is képviselteti magát e téren, ahol a precizitás ugyanannyira - vagy még inkább - alapkövetelmény. A cég a német KXD Motor, az olasz LEM Motor és a Kraftwelle-Germany viszonteladója is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!