25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Közeleg a jó idő, ideje beszerezni a sport kellékeket! (x)

Írta: hirdetés (x)

Lassan vége a zord télnek, a hideg reggeleknek és estéknek, a nappalok egyre hosszabbak lesznek, ami azt jelenti, hogy a nap is sokkal többször fog előbújni a felhők mögül, és szépen lassan, de biztosan melegebb lesz a hőmérséklet. Kiszabadulhatunk az otthon börtönéből, jöhetnek a szabadidős tevékenységek, a sportolás, de már a strandszezon is közeledik.

A sportoláshoz kiegészítőkre is szükség van

Amiket könnyen be lehet szerezni a Zefi Reklámajándék sportkellékek felhozatalából. Miért is lehet ez érdekes egy cégnek? A promóciós termékek esetében gyakran olyan eszközöket választanak, amelyeket a mindennapokban is használnak. Ilyen például a kulcstartó, az esernyő vagy a baseball sapka. Azonban olyanok között is lehet keresgélni, amelyek egy adott tevékenységhez szükségesek. A sportkellékek rengeteg lehetőséget nyitnak meg a promóció szempontjából.

Közeleg a jó idő, ideje beszerezni a sport kellékeket! (x)

A tavasz érkeztével egyre több sporteseményre nyílik lehetőség. Cégek szervezésében futóversenyek, sportnapok, amelyeken akár az egész család részt vehet. A megfelelő sportoláshoz azonban különböző kellékekre is szükség lehet. Ilyen például egy fitness szalag szett, ugrálókötél, szurkolói kéz vagy egy irattartó nyakpánt, hogy futás közben se tűnjön el semmi.

Sőt, a cégek számára még arra is van lehetőség, hogy saját maguk szervezzenek egy ilyen eseményt, amihez mindent be tudnak szerezni és egyedi, saját arculattal is el lehet látni az összes eszközt, kiegészítőt.

Legyen az érem, karszalag, trófea a díjazottaknak, de még egyedi pólót is lehet készíteni, amin az adott esemény logója, üzenete is elhelyezhető. Nem hiába nyúlnak ehhez a módszerhez a vállalatok, hisz számtalan lehetőség van például egy futóversenyben.

Miért érdemes saját versenyt szervezni?

Az egyik legfontosabb, hogy ezzel az egészséges életmódot, a sportolást lehet népszerűsíteni. Sajnos Magyarországon is súlyos problémát jelent az elhízást, ami ellen a leghatékonyabban úgy lehet küzdeni, ha rendszeresen mozgunk. Egy ilyen rendezvény tökéletes alkalom arra, hogy a cég megmutassa, számára fontos az emberek egészsége, a tudatos életmód.

Új, meglévő és potenciális ügyfeleket, partnereket is be lehet vonzani egy futóversennyel, vagy más sporteseménnyel. Ahol számtalan céges promóciós ajándékot lehet átadni, a munkatársak is kiszakadhatnak egy napra a mókuskerékből és a közösségen, a szocializálódáson és a mozgáson lehet a hangsúly.

Mindenki nyer

A sportkellékek segítségével minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes eseményt szervezzünk. Az ügyfelek számára egy lehetőséget adunk a mozgásra. Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora marketingfegyvert jelent a későbbiekben, hisz rengeteg fotó, videó, promóciós anyag készül egy ilyen rendezvényen, amit több célra is fel lehet majd használni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!