25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ismét megmutatta magát a Flintlock: The Siege of Dawn

A játékot többször is elhalasztották, idén talán végre révbe érhet.

Írta: GeryG

Az A44 Games csapata dolgozik immár évek ót a Flintlock: The Siege of Dawn című fantasy akció-kalandjátékon, amely az eredeti tervek szerint már régen, de legalábbis valamikor tavaly meg kellett volna, hogy jelenjen. Ehhez képest még mindig folyik a fejlesztés és jelen állás szerint csak valamikor idén nyáron debütálhat. A stúdió a minap újra életjelet adott magáról és a projektről, méghozzá egy új játékmenet-bemutató formájában. Az alábbi közel háromperces trailerben elsősorban a harcoké a főszerep, ízelítőt kapunk a főhős, Nor Vanek képességeiből, támadásaiból és általánosságban a harcrendszer működéséből.

Ahogy az a videóban is látható, Nor Vanek nem egyedül járja a kanyont, vele tart egy apró, egésze cuki állatka is. Enkinek hívják és ő is kiveszi a részét a csatákból, miközben Nor pisztollyal sorozza az ellent és egyszer-kétszer baltával is megstukkolja a fejüket.

Egyelőre ennyit kaptunk, de a fejlesztők azt ígérik, hogy március során egy hosszabb és több játékelemre kitérő gameplay-bemutatót is kapni fogunk. Vélhetően akkor több infó is napvilágot lát a játékkal kapcsolatban. A Flintlock: The Siege of Dawn PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, és már a premier napjától elérhető lesz a Game Passban is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!