25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Igazi batár az AOC új gamer monitorja

Az AG456UCZD nem csak hatalmas, de villámgyors, hajlított OLED-panelt kínál.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Igazi batár az AOC új gamer monitorja

Az AOC az AGON sorozatát kifejezetten a játékosoknak készíti, de ezen belül is van egy csúcskategória, az AGON Pro. Ennek táborát most egy kifejezetten nagy újdonsággal bővítik. Az AG456UCZD egy valódi batár, amely minden tekintetben kielégítheti a tehetősebb játékosok igényeit.

A nevéből már lehet következtetni rá, hogy egy abszolút TV-méretű monitorról van szó, hiszen a 113 cm-es, vagyis 44,5 hüvelykes képátló még mindig inkább a TV-k körében elterjedt méret. A monitor OLED-panelt kapott, így a vastagsága is minimális. A panel ráadásul 800R mértékben meg is van hajlítva, így növelve a vizuális élményt. A monitor 3440*1440 pixeles felbontást és 21:9-es képarányt kínál. Ekkora felbontás mellett is képes 240Hz-es képfrissítésre, míg a (GtG) válaszidő 0,03 ms. Természetesen nem hiányzik a FreeSync Premium és a G-Sync támogatása sem, ahogy a HDR10 plecsnit is megkapta.

A hátoldalon két DisplayPort 1.4, egy 4-portos USB 3.2 hub, egy USB-C port 90 W-os táppal, valamint egy KVM kapcsoló található, ezek tökéletesen biztosítják több eszköz vezérlését, vagyis a monitor lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén csatlakozzon számos különféle eszközhöz. A felhasználói élményt az AOC G-Menu szoftver és olyan funkciók teszik teljessé, mint pl. a Flicker-Free vagy a Low Blue Mode. A beépített OLED Care funkciókkal pedig a használó tökéletes állapotban tudja tartani a képernyőt.

Az AOC AGON PRO AG456UCZD a tudását tekintve abszolút befér a csúcskategóriába. Ez egyben azt is jelenti, hogy igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni érte, ha mindenképpen ilyet szeretnénk. Az ajánlott fogyasztói ára ugyanis 1300 euró, vagyis nagyjából 511 ezer forint körül van. Ezért 3 éves teljeskörű (OLED beégésre is kiterjedő) garanciát is kapunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

intu
intu [1]
Akkor ez HUNban 900k? :( Jó lesz ezt majd Németből megrendelni. Xarok a garira :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)