25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PlayStationre tart a Darkest Dungeon II

Nyáron konzolokra is megjelenik a dark horror szerepjáték.

Írta: GeryG

Bár nagyon nagyok voltak az előzetes várakozások, végül a Darkest Dungeon II nem tudta megismételni a 2016-ban megjelent első rész sikereit. A fejlesztő Red Hook Studios igyekezett több elemében is megújítani és felrázni a játékot, de az az early access alatt és után sem kapott hasonlóan jó kritikákat mint elődje.

A játék bő másfél évet töltött early accessben, míg végül tavaly májusban kiteljesedett. A fejlesztők azóta sem lazsáltak, ugyanis a konzolos változaton dolgoztak. E munkájuk pedig hónapokon belül meghozza gyümölcsét. A legújabb hírek ugyanis arról számolnak be, hogy a Darkest Dungeon II idén nyáron megjelenik PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is.

Az alapjáték magában és egy csomagban is megvásárolható lesz. Utóbbiban a The Binding Blade kiegészítő is helyet kap, így az nyújtja majd a legteljesebb élményt. Mindkét változat július 15-én, vagyis a nyár kellős közepén fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Darkest Dungeon II

Platform:

Fejlesztő: Red Hook Games

Kiadó: Red Hook Games

Megjelenés:
2023. május 8. PC
2024. július 15. PS4, PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!