25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Rekord? Tíz év után kilép early accessből a 7 Days to Die!

A zombis játék korai változata 2013 végén rajtolt el, most viszont kiteljesedik.

Írta: GeryG

Vannak játékok, amelyek alig néhány hónapot töltenek early accessben, mások egy, megint mások néhány évet. És vannak azok a játékok is, amelyek látszólag soha nem hagyják el ezt a státuszt. A The Fun Pimps stúdiónál készülő 7 Days to Die tipikusan ilyen játék.

A zombis FPS még 2013 decemberében lépett be early accessbe, ennek már bő tíz éve. Ez idő alatt folyamatosan bővült, szépült, javult a játék, amely így rengeteget változott ahhoz képest, ahonnan indult. De talán már a rajongók sem hitték, hogy valaha is kilép majd a korai szakaszból, most mégis egy lépésre kerültünk ettől a mérföldkőtől.

A készítők májusra tervezik az 1.0-s verzió első tesztjeit. Ebben is lesznek újdonságok, új kihívások, még több vér, jobb járművek, teljesen új inventory rendszer, az utakon portyázó banditák és még sztori módot is kapunk. Konzolon is teljesen megújuló játékot kapnak a játékosok. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy a készítők ígérete szerint ez nem a lezárás, hanem épp ellenkezőleg: egy új kezdet, vagyis a következő években is folyamatosan számíthatunk majd a támogatásra tőlük.

A 7 Days to Die már korai változatában is milliókat győzött meg világszerte. Ezt mutatja, hogy a Steamen 200 ezernél is többen szavazatk már róla, ezen szavazatoknak pedig a 88%-s értékelte pozitívra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die
  • 7 Days to Die

7 Days to Die

Platform:

Fejlesztő: The Fun Pimps

Kiadó: Telltale Games (2004-2018.)

Megjelenés:
2013. december 31. PC (korai hozzáférés)
2016. július 1. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!