25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Heading Out

Indulhat az amerikai kalandtúra egy izomautó volánja mögött.

Írta: GeryG

A hónap egyik legstílusosabb vizuális megvalósításával kecsegtet a minap megjelent Heading Out. A Serious Sim stúdió és a Saber Interactive közös játékában egy kopott, de megbízható izomautó volánja mögé pattanhatunk, hogy keresztül-kasul bejárjuk vele az USA államait.

A játék legfőbb vonzereje kétségtelenül a vizualitásában rejlik. Az egész játék fekete-fehér, amit csak bizonyos tereptárgyak, járművek vagy más fontos játékelemek törnek meg egyéb színekkel. Ez máris egyedi hangulatot kölcsönöz a sztorinak, amely egyébként nagy vonalakban úgy alakul, ahogy formáljuk.

A játékosok maguk dönthetnek, hogy merre indulnak a végtelen utakon, a városokban és más helyszíneken pedig kapcsolatba léphetnek a helyiekkel. Tőlük feladatokat vállalhatnak el, amiket a maguk módján teljesíthetnek, így alakítva a karakterükről kialakult képet. Lehetnek abszolút gonoszok és jók is. Mivel a játék roguelike elemekből is építkezik, minden újra próbálkozás egészen más élményt nyújthat.

A Heading Out kizárólag PC-re készült el és a Steamen juthatsz hozzá. Itt május 14-ig 10%-os kedvezmény is jár az árából. Az első közel száz szavazat alapján a játék 82%-os tetszési indexet tud felmutatni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Heading Out

Platform:

Fejlesztő: Serious Sim

Kiadó: Saber Interactive

Megjelenés: 2024. május 7.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!