25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megérkezett a The Invincible Voyager frissítése

Tovább bővítik a történetet, de több rajongói kérésnek is teret adtak a készítők.

Írta: GeryG

A Stanislav Lem azonos című regényének videojátékos feldolgozása, a The Invincible tavaly ősszel jelent meg. A Starward Industries stúdiójában készült sci-fi thriller kalandjáték elég jó fogadtatásban részesült, sajátos hangulata sokakat magával ragadott. De érték kritikák is a játékot, a fejlesztők pedig fogékonyak voltak ezekre is.

A napokban elkészült a kalandjáték Voyager címre keresztelt frissítése, amely azon túl, hogy kicsit tovább bővíti a történetet, a rajongók által megfogalmazott kéréseket és kritikákat is figyelembe vette. A sztori fontos további részleteit és a Regis III rejtélyének apró morzsáit további slide-okon rejtették el a készítők, ezeket pedig szétszórták a bolygón. Most a játékosokon a sor, hogy felkutassák őket és jobban megismerjék az expedíció és a bolygó történetét.

A frissítéssel több olyan technikai újítás is érkezett, amelyeket kifejezetten a rajongók visszajelzései mentén alkottak meg. Mostantól a roverrel való közlekedés során nem csak FPS, de TPS nézetbe is válthatunk. Így többet láthatunk a környezetünkből, ami a navigálást is segíti.

Szintén a rajongók kérésének eleget téve növelték mind a roverrel, mind a gyalogos közlekedés sebességét bizonyos helyszíneken. Ez valóban egyike volt a sokat kritizált játékelemeknek. Végül, de nem utolsósorban – egyelőre kísérleti jelleggel – elérhetővé tették a szélesebb látószög beállítását is.

Cikkajánló
The Invincible teszt – Készülj a váratlanra!

The Invincible teszt – Készülj a váratlanra!

Igazi sci-fi klasszikust, ráadásul honfitársukét dolgozott fel a lengyel csapat.

A The Invincible PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érhető el. A frissítés mindegyik platformra megérkezett. A Steamen május 16-it 33%-os kedvezmény is jár a játék árából.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!