25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Csak most jön konzolokra az Eternal Threads

Az időutazós kalandjáték PC-re már két éve megjelent, akkor még arra az évre datálták a konzolos változatot is.

Írta: GeryG

Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt jelent meg PC-re a Cosmonaut Studios belső nézetű kalandjátéka, az Eternal Threads. A játékosok egy különleges ügynököt alakítanak, aki azt a feladatot kapja, hogy ugorjon vissza az időben 2015-be és ott akadályozzon meg egy tűzvészt, amelyben hatan meghaltak.

Cikkajánló
Eternal Threads teszt – A döntés hatalma

Eternal Threads teszt – A döntés hatalma

Néha észre sem vesszük, mennyi minden múlik apróságokon. Mondjuk egy lakástűz és benne hat ember élete. Őket menthetjük meg a Cosmonaut Studios kalandjátékában.

A játék, bár eleinte elég kuszának és nehézkesnek tűnhet, kifejezetten mókás volt a maga módján. Az időben ide-oda ugrálás és a látszólag jelentéktelen események finomhangolása, hogy azok végül egy általunk kívánt végkifejlethez vezessenek, jó szórakozást nyújtott – ha az ember túl tudott lendülni a kezdeti nehézségeken.

Az Eternal Threads akkor kizárólag PC-re érkezett meg, de a fejlesztők úgy számoltak, hogy a konzolos változatok is megjelennek még 2022-ben. Nos, ez a számításuk nem állta meg a helyét, olyannyira nem, hogy a premierre még csak most, május 23-án kerül majd sor. Ekkor PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre is megérkezik. Ebben leginkább az az újdonság, hogy két évvel ezelőtt még a PS5 és XSX változatok nem voltak tervben (vagy legalábbis publikusak).

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Eternal Threads

Platform:

Fejlesztő: Cosmonaut Studios

Kiadó: Secret Mode

Megjelenés:
2022. május 19. PC
2024. május 23. PS4, PS5, X1, XSX, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!