25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Hogyan különítsd el a dolgozósarkot a lakás többi részétől? (x)

Írta: hirdetés (x)

A home office térhódításával egyidőben számos kreatív ötlet is született arra, hogyan alakítsunk ki otthon egy dolgozósarkot. Vannak, akik nem olyan szerencsések ugyanis, hogy egy külön helyiséget találjanak a lakásban e célra, nekik egyedi módon kell megoldaniuk a problémát.

Cikkünkben mi is bemutatunk egy lehetőséget: a Kerma Design öntapadós bőr falpaneljei segítségével ugyanis klassz kis otthoni irodád lehet még a nappali sarkában is – teljesen megváltoztathatod a szoba összhangját egyszerű módon.

Mire jó egy falpanel?

Manapság a falpanelek nagyon népszerűek, egyre több lakberendező használja őket. Ám nemcsak számukra elérhetőek ezek a termékek: a fent említett webáruház oldalán is látható, mekkora választék áll rendelkezésre mindenki számára.

Hogyan különítsd el a dolgozósarkot a lakás többi részétől? (x)

Anyag, szín, forma és felhasználási terület szerint is lehet csoportosítani ezeket a modern falburkolatokat. Vannak textilből és PVC-ből készültek is, de nagyon népszerűek a fa vagy bőr fali panelek is.

Mi most ez utóbbit vizsgáljuk meg közelebbről, kimondottan a Wallart bőrpaneleket. Ezek ugyanis nagyon alkalmasak arra, hogy egy dizájnos dolgozósarkot hozhassunk létre a szoba szegletében, ahol helyet kaphat egy szék, egy állólámpa és egy asztal, rajta a laptoppal.

Hogyan dobják fel a helyiséget az öntapadós bőr falpanelek?

Bizonyára te is sok helyen olvastad, hogy valamilyen módon különítsd el az irodádat a lakás többi részétől. A legtöbben azt tanácsolják, a színekkel variálj! Például fesd át a falat, vagy tegyél egy más árnyalatú szőnyeget oda, ahová az asztal is kerül.

Ám van ennél egy sokkal gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás: az öntapadós bőr falpanel! Ezzel a módszerrel ugyanis nem kell semmit lecsiszolnod, glettelned, festened, tapétáznod, nem kell ólmos súlyú szőnyegeket hazacipelned: egyszerűen csak megrendeled a kiválasztott csomagot a Kerma Design oldaláról, és akár már másnap kezdheted is a dekorálást.

Az öntapadós fali panelek könnyen megtapadnak a falon, akár egy délután alatt felhelyezhető mind. Nem kellenek hozz speciális szerszámok sem, szaktudás meg végképp. A nehézséget itt inkább az okozza, hogy nem tudsz majd választani a kínálatból.

Ezt a gyártó is tudja, így a csomagban 4 különböző textúrájú burkolatot is tett, ezek kombinálásával igazán egyedi megoldások születhetnek. Lehet a home office uralkodó színe innentől kezdve szürke vagy barna, esetleg bézs vagy misztikus, kéttónusú fekete is.

A falpanelek felhelyezése

A Wallart öntapadós bőr falpanelek felhelyezéséhez nem kell külön ragasztót sem vásárolnod, mivel megtapadnak a falon. Tervezd meg, milyen mintázatot szeretnél! Faltól falig érjen vagy csak az asztal háta mögötti felületet borítanád be? Ha ránk hallgatsz, az alsóbb részre, a lábadhoz is teszel bőrpanelt, hiszen ez tisztítható, nem úgy, mint a fal.

A csomagban 16 darab 15x45 cm-es lapot fogsz találni, 4 különböző textúrával. Összesen több mint 1m2-nyi területet boríthatsz be velük. A panelek vághatók, hajlíthatók, könnyű velük dolgozni. Garantáltan esztétikus, modern külsőt kap általuk a home office sarok!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!