25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

180-nal robog az AOC két új gamer monitorja

Az AGON család két új tagja 24 és 27 hüvelykes méretben, kedvező áron érkezik.

Írta: GeryG

180-nal robog az AOC két új gamer monitorja

Az AOC a napokban bejelentette, hogy tovább bővíti a kifejezetten játékosokat célzó AGON termékcsaládját. A gamer monitorok tábora egy 24 és egy 27 hüvelykes újdonsággal gyarapodik, amelyek tervezésénél fontos szempont volt a barátságos árcédula is.

A két újdonság a 24G4XE és nagyobb társa, a 27G4XE, mindkettő a korábban nagy sikert aratott G2 családot leváltó G4 vonal képviselői. Érdemi különbség a két modell között tulajdonképpen nincs, egyedül a képernyő mérete más. Mindkét monitor IPS panelt kapott, amelynek felbontása 1920*1080 pixel. Ezt 180Hz-en frissíti és természetesen a HDR10+-támogatás sem hiányzik. A magas képfrissítéshez jár az Adaptive Sync is.

A hátoldalon két darab HDMI 2.0 és egy darab DisplayPort 1.4 csatlakozót találunk, illetve kapunk két 2W-os hangszórót is. A monitorok magassága nem, de a dőlésszöge állítható. Az AOC a két újdonsághoz igyekezett a lehető legkedvezőbb árat megszabni. A 24G4XE így 159, a 27G4XE pedig 189 eurós ajánlott fogyasztói árat kapott, ami nagyjából 62 és 73 ezer forintos árnak felel meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!