25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Mutatjuk, hogyan válassz eljegyzési gyűrűt! (x)

Írta: hirdetés (x)

Szeretnéd megkérni kedvesed kezét, de fogalmad sincs, hogyan fogj bele? Először is, ki kell választanod egy megfelelő alkalmat, valamint egy eljegyzési gyűrűre is szükséged lesz. Lehetőleg olyanra, ami tükrözi a hölgy személyiségét, és tetszik neki, hiszen ő fogja viselni, ha minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Ha ismered a szerelmed ízlését, akkor van kiindulópontod a választáshoz, mert tudod, hogy mi fogja elnyerni a szívét. Persze csak utánad, de te már úgyis elnyerted. Legalábbis reménykedhetsz benne, amíg ki nem mondja azt a bizonyos igent. Ellenben ha nem vagy jó megfigyelő, előfordulhat az is, hogy elképzelésed sincs róla, melyik gyűrű ejtheti rabul.

Semmi gond, mert van egy jó hírünk! Még csak a számítógéped elől se kell felkelned! Sőt! A megoldás ott van előtted! A FEIL eljegyzési gyűrűi olyan sokfélék, hogy biztosan megtalálod az ideális modellt, ráadásul az oldalon egy egyszerű kérdőív segítségével 5 perc alatt kiderítheted, mi a párod stílusa.

Mutatjuk, hogyan válassz eljegyzési gyűrűt! (x)

Igazítsd a gyűrűt párod személyiségéhez!

Azt tudjuk tanácsolni, hogy ne vedd félvállról a gyűrű kiválasztását, ugyanis sok múlhat rajta. Kétségtelen, hogy a férfiak nem gyakran vásárolnak ékszert, főleg nem egyedül, de most szükség lesz a szépérzékedre. Ráadásul kiderül, mennyire ismered a párodat, akivel éppen összekötni készülsz az életedet.

Halkan jegyeznénk meg, hogy a nők számára ez kényes téma, mert nagyon meg tudnak ám sértődni, ha fény derül rá, hogy nem ismeri őket a párjuk. Szóval figyeld meg őt, milyen ékszereket, milyen ruhákat hord, mi a stílusa, és tudd meg azt is, hova menne szívesen nyaralni!

Próbáld meg úgy kifaggatni, hogy nem leplezed le magad, ne is sejthesse, mire készülsz. Annál jobban fog örülni, minél nagyobb lesz a meglepetés. Ha pedig sikerül megtalálnod azt az eljegyzési gyűrűt, ami tökéletesen passzol szerelmed személyiségéhez, akkor nem fog tudni nemet mondani.

A méret nagyon lényeges

Van, ami még a gyűrű stílusának kiválasztásánál is nehezebb, mégpedig a mérete. Ez ugyanis egyáltalán nem mindegy, hiszen kiábrándító lesz, ha nem megy fel a párod ujjára a lánykérő gyűrű, de az is, ha lötyög rajta.

Ha van gyűrűje, észrevétlenül megmérheted a belső átmérőjét, de persze az is fontos, hogy melyik ujján viseli. Amennyiben kedvesed tudta nélkül el tudod vinni az ékszerboltba a gyűrűt, az a legtökéletesebb megoldás lehet.

Tervezd meg!

Ha profi vagy, személyre is szabható az eljegyzési gyűrű, így egészen különleges és egyedi ékszert is készíttethetsz kedvesed számára. Eldöntheted, milyen legyen a formája, a gyűrűbe foglalt kövek fajtája, mérete és csiszolása.

Választhatsz fehér-, sárga- vagy vörösaranyat, esetleg ezek kombinációját, de akár ezüstöt is arany bevonattal. Ha van valamilyen saját ötleted a dizájnt illetően, oszd meg az ékszerésszel! Gravíroztathatsz személyes gondolatot, speciális üzenetet vagy dátumot is a gyűrű belső oldalára.

Inspirálódj az interneten, ahol nagyon sok ötletet meríthetsz! Hidd el, megérti, mert az eredmény egészen egyedi lesz, ami kifejezi a kedvesed iránt érzett érzelmeidet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!