25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Fragpunk is beszáll a hero shooterek versenyébe

A NetEase Games játékát az Xbox Games Showcase-en mutatták be, megváltoztatná a műfaj szabályait.

Írta: GeryG

Az Xbox Games Showcase egyik újdonsága volt a NetEase Games kiadásában a Bad Guitar Studiónál készülő Fragpunk. A kimondottan pörgős trailerben bemutatkozó játék egy igen sűrű és nehéz mezőnyben mezőnyben próbál majd szerencsét: a hero shooterek közt.

A Fragpunk ingyenes lesz, de ez önmagában még aligha lehet elég, hogy elszipkázza a riválisok játékosait. Ezért a készítők megpróbálják valamivel feldobni a játékmenetet. Erre a kártyákat és az ezzel módosítható játékszabályokat dobják be a kalapba.

A trailer alapján olyan kártyákat lehet majd magunknál tartani, amelyek elsütésével különböző módosítások, bónuszok aktiválódnak a pályán. Van olyan, amivel felboríthatjuk a pályát, egy másikkal sűrű bokrokkal lephetjük azt el, hogy elbújhassunk benne. Megint egy másik hatalmasra növeli az ellenfelek fejét, hogy könnyebb legyen eltalálni, de akad olyan is, amely magát a halált idézi meg a pályára, hogy szedje áldozatait.

Kétségtelenül, hogy a Fragpunk a traileren egész jól mutat és ez a kártyás rendszer is egész mókásnak tűnik. Hogy aztán végül ebből tényleg egy sikeres játék kerekedik-e, az majd valamikor 2025-ben fog kiderülni. Ekkor jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Fragpunk
  • Fragpunk
  • Fragpunk
  • Fragpunk
  • Fragpunk
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!