25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dátumot kapott a régi GTA-kra emlékeztető The Precinct

Augusztusban megtisztíthatjuk Averno City utcáit.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A nyár egyik legérdekesebb játéka lehet a Fallen Tree Games stúdiójában készülő The Precinct. Ez ugyanis számos elemében a régi idők GTA-it idézi, hiszen egy nagy város lesz a játszóterünk, amelyet izometrikus nézetben járhatunk be és út közben rengeteg akcióban lesz részünk.

Az mindenképpen eltérés a GTA szériához képest, hogy itt most a törvény oldalán fogunk állni, vagyis egy rendőrt alakítunk. Név szerint Nick Cordell Jr.-t, vele fogunk szolgálni és védeni Averno City utcáin a ’80-as években.

A játékosok autóval vagy gyalogosan is járőrözhetünk, szembe szállhatunk a városban egymással háborúzó bandákkal, igazoltathatunk, autós üldözésekben és lövöldözésben vehetünk részt. Sajnos a rendőrséget is átjárja a korrupció, amivel szintén kezdenünk kell valamit.

A játék a napokban vadonatúj trailert kapott, amely azon túl, hogy a játékmenetből is mutat izgalmas új részleteket, a végén pontos premierdátummal is szolgál. Eszerint a The Precinct PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is augusztus 15-én fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Baracklekvár
Baracklekvár [1745]
Hát, a harmadik-negyedik tökszabályos igazoltatás-letartóztatás után szerintem pont elege lesz mindenkinek a repetitív mikromenedzsmentből és elöjön a játékból a GTA...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)