25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Érdekességek az airsoft kapcsán (x)

Írta: hirdetés (x)

Az airsoftozás kitűnő szabadidős tevékenység azok számára, akik érdeklődnek a technológia legújabb vívmányai iránt, és szeretnék a taktikai képességeiket, stratégiai gondolkodásukat fejleszteni. Ez a játék meglehetősen adrenalindús élményt biztosít a résztvevők számára.

Magyarországon is egyre népszerűbb ez a szabadtéri kikapcsolódási forma, amire sokan sportként tekintenek. A Combat Zone kínálatában kapható védőfelszerelések használatával elkerülhetőek az arcot és szemet ért találatok. Fontos, hogy beszerezz egy strapabíró védőszemüveget, maszkot vagy félmaszkot is hozzá!

Lényeges mindemellett, hogy betartsuk a szabályokat, és a fair play szellemének megfelelően viselkedjünk. Ebben segít, ha életünk első játékát megelőzően a Magyarországi Airsoft Szabályzatot elolvassuk. Ez az interneten könnyen fellelhető.

Érdekességek az airsoft kapcsán (x)

Miért olyan népszerű az airsoft?

Idehaza százezres nagyságrendűre tehető azok száma, akiket érdekel az airsoft. Ez egy szórakoztató tevékenység, ugyanakkor a jó taktikának nagyon fontos a szerepe. Fontos az, hogy a csapattagok összedolgozzanak egymással, éppen ezért egyre több cég a csapatépítést is airsoft-ozással oldja meg.

Maga az airsoft lényegében a hadviselés átültetése játékos formába. A résztvevők ugyanakkor teljesen beleélhetik magukat a harci helyzetekbe. Meg kell ismerkedniük a stratégiával és természetesen különféle fegyverekkel is.

Milyen pisztolyok közül lehet választani?

A Combat Zone webshopjában nemcsak airsoft-ozáshoz való védőfelszereléseket, hanem fegyvereket is találsz. Vásárolhatsz ebben az online áruházban Co2 gázüzemű, Green Gas segítségével működő és elektromos pisztolyokat egyaránt. A legkedvezőbb árfekvésben a rugós eszközök szerezhetők be.

Az úgynevezett gas blow-back, azaz gBB rendszerű pisztolyok működése és részleges szétszerelése éppúgy történik, mint egy éles fegyver esetében. Ezek között található full fém airsoft pisztoly is.

Kinek milyen fegyver ajánlott?

Akik még csak most ismerkednek az airsoft-ozással és az airsoft fegyverekkel, jól teszik, ha először az elektromos fegyverek között néznek szét. Ezek optimálisan működtethetők, mégis rendkívül pénztárcabarát az áruk. Egy elektromos replika fegyver nagyon hasonlít egy éles fegyver kinézetéhez. Kialakítása azonban úgy van megoldva, hogy élesl őszer tüzelésre nem alkalmas.

A nagyobb lőtávra használható airsoft mesterlövész puskákból némi tuning segítségével ki lehet hozni a lehető legtöbbet. Ezek számítanak a legerősebb airsoft fegyvereknek. Akik nem akarnak bujkálni, hanem szeretnek az események sűrűjébe kerülni, azoknak kitűnő választás egy airsoft gépkarabély.

A Combat Zone kínálatában lényegében bármilyen típusú fegyverhez tudsz tárat, hajtógázt vagy épp ápolószereket venni. A tuning eszközök és pótalkatrészek ugyancsak megtalálhatók náluk, de rendelhetsz tőlük gyorstokot oldalfegyverhez, a hosszú fegyverekhez pedig puskatokot és koffert is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!