25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ilyen lesz az A Quiet Place: The Road Ahead

A népszerű horrorfilm alapján készülő kalandjáték új előzetest kapott.

Írta: GeryG

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb szörnyes horrorfilmje volt a Hang nélkül, avagy az A Quiet Place. A történet szerint olyan földönkívüli szörnyek jelentek meg a bolygón, amelyek ultraéles hallással rendelkeznek (cserébe vakok), így a legapróbb zörejt is messziről meghallják. Az emberiség napok alatt elbukott, a kevés túlélő pedig ettől kezdve kényszernémaságban bujkál.

Eddig két filmet kapott a franchise, a harmadik pedig épp most kerül a mozikba. És bizony egy videójáték is készül, méghozzá a Saber Interactive és a Stormind Games jóvoltából. Az A Quiet Place: The Road Ahead a minap kapott új sztoritrailert.

A játék, bár erősen támaszkodik a filmekre, teljesen eredeti sztorit mesél majd el, amelyből még többet megtudhatunk majd erről a világról és remélhetőleg a szörnyekről is. A trailer az érkezésük napjával indul (ahogy az új mozifilm is), amikor még a főhős és barátja sem sejti, hogy az egész életük megváltozik. Majd ugrunk néhány hónapot, egészen pontosan 105 napot, ami idő alatt az emberi társadalom térdre hullott. A világ romokban, az emberek pedig már nyikkanni sem mernek.

A videóban a játékmechanikák közül is láthatunk néhányat, így a lopakodásból is, de a jelek szerint az autós üldözés és lövöldözés sem marad majd ki. Mivel az általunk irányított karakter nő, a készítők még véletlenül sem hagyják ki ugyanazt a ziccert, ami az első filmnek is külön pikantériát adott… Hogy mi ez? Nézd meg a trailert és megtudod!

Az A Quiet Place: The Road Ahead egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de elvileg még idén meg fog jelenni. A fejlesztés PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re folyik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • A Quiet Place: The Road Ahead
  • A Quiet Place: The Road Ahead
  • A Quiet Place: The Road Ahead
  • A Quiet Place: The Road Ahead
  • A Quiet Place: The Road Ahead
  • A Quiet Place: The Road Ahead
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!