Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Far Cry képek és infók

Új képek és információk láttak napvilágot a játékban megtalálható mutánsokról.

2004.01.11. 21:53 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Kiadtak négy új képet a készülő akciójátékból a Far Cry-ból, valamint új infókat is közzétettek, melyek a Trigen-ekről szólnak. Ötféle lesz ezekből a ronda mutáns szörnyekből a játékban, vannak közöttük primitív lények, melyek a kísérletek korai melléktermékei csak és vannak iszonyat erős emberszerű kreatúrák is, melyek szinte végtelen sebzést kibírnak és komoly nehézfegyverekkel vannak felszerelve. Természetesen a Trigen-ek nem úgy viselkednek majd mint a zsoldosok, kevésbé tarják a formációkat és nem is nagyon működnek együtt.
A Trigen-ek öt fajtája a következő:

  • Squeaker: A kísérletek korai időszakában keletkeztek. Egyszerű állatokat használtak fel elkészítésükkor, így értelmi szintjük és képességeik is csekélyek.
  • Howler: Ezek is elrontott próbálkozások csak, nagyobbak és erősebbek, de csak állati intelligenciával bírnak ezek is.
  • Locust: Emberszerű lények, melyek főleg a gyorsaságra és a hatalmas ugrásokra lettek megalkotva. Nagyon gyorsan és rendkívül jók a távolsági fegyverekkel, így veszélyes ellenfelek.
  • Spectre: Ezek a dögök lopakodni és rejtőzködni tudnak félelmetes szinten. Bőrük hasonló a kaméleonéhoz, így bele tudnak olvadni a környezetükbe. Okosak, meglepetésből támadnak általában.
  • Fat Boy: - Nagydarab emberszerű teremtmények. Szinte korlátlan a tűrőképességük és az állóképességük. Szinte kizárólag nehézfegyvereket használnak a harcban. ■

előző
következő
Új Far Cry képek és infók
Új Far Cry képek és infókÚj Far Cry képek és infókÚj Far Cry képek és infókÚj Far Cry képek és infók
Far Cry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló