Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Getno szerencséje

2004.01.22. 20:48 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Getno – Nincs új világ (hazai bemutató: március 4.), című magyar-amerikai film magyar főszereplői több mint hat hetet töltöttek Las Vegasban. A munka kezdetén még mindannyian úgy gondolták, hogy alaposan meggazdagodnak a helyi játéktermekben, mire hazaérnek. Csak arra nem számítottak, hogy naponta 16 órát töltenek majd a forgatással, ennek jó részét 45 fokos melegben, és nem a neonfényes Stripen, hanem a város határában, a sivatagban. A stáb tagjai között ugyan nagy barátságok – sőt, szerelmek is – szövődtek, de munka után kimozdulni már nem volt erejük.
Végül maga a producer is megelégelte ezt, és ő maga szervezett „osztálykirándulást” a nyerőgépek közelébe – de nem aratott nagy sikert: egyedül a Kossuth-díjas Király Levente dobott be húsz centet az egyik félkarú rablóba. Ő is csak azért, hogy egy fotót hazavihessen a feleségének, aki nem akarta elhinni, hogy a férje Las Vegasba ment filmet forgatni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.