For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Getno amerikaiul

2004.01.30. 20:03 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Getno (bemutató: március 4.) magyar filmnek indult, amit alkotói Amerikában forgatnak. Ebből azonban természetesen következett, hogy az alkotók egy amerikai producert is bevontak a munkába, akinek nagyon tetszett a forgatókönyv és a történet, ám természetesen mindent egészen másképp gondolt. Például az volt a véleménye, hogy a filmnek angolul kell szólnia, és ehhez amerikai szereplőkre van szükség. Salamon András rendező össze is állított egy színészlistát azokról, akikkel hajlandó lett volna leforgatni a Getno-t, de közben folyamatosan győzködte tengerentúli partnereit, hogy fogadják el az ő listáját. Pusztán az érdekesség kedvéért az amerikai szereposztás. Jenő papit (amelyet most Király Levente kelt életre) Peter Falk alakított volna, Gesztesi Károly helyett Tom Sizemore vagy Philip Seymour Hoffman állt volna a kamerák elé, Péter Kata figurájára pedig az Amerikai szépségből ismert Thora Birch, Avril Lavigne vagy Michelle Branch neve merült föl.
A film végül magyar színészekkel, magyar nyelven készült el. A rendező pedig biztosan állítja, hogy így lett a legjobb. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.