Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jolie és a szex

2004.04.08. 22:28 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Angelina Jolie az átlagostól nagyon eltérő FBI-ügynököt alakít új filmjében, az Életeken át-ban (Taking Lives, hazai bemutató: április 22.), olyat, aki például úgy gyűjt információt egy sorozatgyilkosról, hogy néhány órára befekszik a legutóbbi áldozat sírjába.
De hogy is játszhatna átlagos nőt az, aki ennyire nem átlagos? Jolie mindenkit megőrjít, elsősorban a férfiakat, másodsorban az újságírókat. Amióta Billy Bob Thornton-nal lezárult viharos házassága, hírbe hozták Colin Farrell-lal és Jared Leto-val (ami azért nehezen elképzelhető, mert ők hárman ugyanabban a filmben dolgoztak együtt: a Nagy Sándor forgatásán), és tartja magát a pletyka, hogy összeszűrte a levet a francia macsóval, Oliver Martinez-zel, aki az Életeken át-ban alakítja a rendőrtársát; de lefényképezték Nicolas Cage-dzsel összebújva, és kéz a kézben első férjével, Johnny Lee Miller-rel is.
Pedig Angelina Jolie állítja, az elmúlt másfél évben egyetlen férfi töltötte ki az életét: örökbefogadott fia, Maddox.
– Egyedül élek – jelentette ki nemrég Jay Leno televíziós show-műsorában. – Nem randizom senkivel. Több mint egy éve nem szeretkeztem. Borzasztó! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló