Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Beasts 2 katonáknak

2004.04.16. 15:05 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Kiszivárgott némi hír a Steel Beasts folytatásáról. Ez igazán nagy öröm, hiszen sátoros ünnepeken jut csak ki valami a fejlesztőtől, aki - gondolom - minden idejét a programkészítésére fordítja. Tehát három féle verzióban jelenik meg az eddig verhetetlen tankszimulátor. Egy boltban kapható dobozos verzióban (ennek még sajnos nincs megjelenési dátuma). Egy hadseregeknek szóló verzióban (ez 2004 végén jelenik meg és 2000$-t kóstál) illetve egy Pro verzióban, mely majdnem mindent tud, amit a katonai, de nincs benne hálózati támogatás, azaz csak single módban lehet használni.
A Steel Beasts első része is eredetileg katonai célokra készült és csak a "poén" kedvéért került forgalomba, ami minden hard core tankfant iszonyat boldogsággal árasztott el. Azonban - katonai célszoftver lévén - nem is aratott akkora sikert, mint az arcade lövöldözős játékok. Részben ez lehet az oka a kettős kiadásnak, hiszen a dobozos verzióhoz 20$-ért hozzá lehett jutni, ami nem biztos, hogy kellő fedezetet biztosított a fejlesztő életbentartásához.
Így aztán a Steel Beasts is beáll a sorba az Operation Flashpointból fejlesztett VBS után, mely szintén egy játékból készített katonai célszoftver. Érdekesen alakul a világ. Addig persze nincs baj, amíg ebből mi - játékosok - profitálhatunk és a cső innenső odalán foglalhatunk helyet. ■

Steel Beasts 2
A legutóbbi Steel Beasts 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.