Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A macskanő mindig talpra esik

2004.04.19. 23:18 | Dino | kategória: Mozi

Hally Berry a kíséretetek világából a mesehősök birodalmába költözött. A Gothika-ban kísértetekkel társalkodik, innen már csak egy ugrás a következő film: a Macskanő (Catwoman, hazai bemutató: ősszel) főszerepében fekete bőrmaszkban és bőrszíjakban száguld az éjszakai háztetőkön.
A macskaügyességű és cicaszépségű színésznő számára a munka egyáltalán nem veszélytelen: és rég tudni róla, hogy ahol baleset érhet egy színészt, ott őt baleset is éri: a Halj meg máskor forgatásán a szeme sérült meg, a Gothika felvételei közben pedig a karját törte; vagy két hónapig állt is a munka: a misztikus thrillert csak akkor lehetett befejezni, amikor eltávolították a gipszet a színésznő kezéről. Berry ezúttal egy reflektorral ütközött.
– Ezek a balesetek sosem akkor történnek, amikor éppen valami merész kaszkadőrtrükköt csinálok – meséli a színésznő. – egyszerűen csak megtörténnek. Egy éjszakai forgatás során a jelenet után megálltam egy reflektor mellett, és az a fejemre esett. Kórházba vittek, de nem volt rá igazán szükség. A felvételek izgalmas, nehéz részei persze baj nélkül zajlottak le. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló