Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jet Li hiába tanult angolul

2004.05.06. 22:22 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Lehet, hogy nem érdemes tanulni? Jet Li, amióta a 80-as évek végén Kínából Hongkongba költözött legalább olyan szorgalmasan tanul angolul, mint edz. Az elmúlt hat évben Amerikában is sikerült megvetnie a lábát, és ma már őt tartják Bruce Lee örökösének: de ehhez hetente hat nap naponta négy órát kell egy nyelvtanár és kiejtés-korrepetitor társaságában töltenie. A szorgalomnak meg is van az eredménye: Jet Li ma már nemzetközi sztár. Ő azonban kissé elbizonytalanodott az utóbb időben.
– Csak az nem fér a fejembe – vallotta be nemrég –, hogy ennyi angoltanulás után a pályám legnagyobb filmjét kínaiul forgatom.
A Hős (Hero, hazai bemutató: május 6.), Kína nemzetközi összefogással készült, eddig legnagyobb költségvetésű látványos történelmi kalandfilmje ugyanis kínai szereplőkkel kínai tájakon játszódik.
– Igaz – vigasztalta magát Li –, ha nem játszom a Halálos fegyver 4.-ben meg a Rómeó-ban, talán erre a szerepre sem kérnek fel. Márpedig az nagyon fájt volna, ha más harcművész játssza a Hős-ben Névtelent. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló