Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Johnny Depp és a kukorica

2004.05.28. 12:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Johnny Depp híres róla, hogy aggályosan választja ki következő filmjeit, a legkisebb részletre is ügyel: A Karib-tenger kalózai második részét például csak azzal a feltétellel vállalta el, hogy szerepet ajánlanak benne Keith Richards-nak, a Rolling Stones gitárosának: a fáradhatatlan rocker Depp apját fogja játszani majd.
Azért Depp ébersége is kihagy néha: A titkos ablak (Secret Window, hazai bemutató: június 3.), a Stephen King novellájából készült kamara thriller annyira elbűvölte, hogy azonnal igent mondott a felkérésre. Csak arra nem figyelt, hogy a történet szempontjából milyen fontos az utolsó jelenet: melynek során a Depp átszott figura végig kukoricát eszik. És a színész allergiás a kukoricára.
– Nem volt mit tenni – panaszkodott útólag a sztár. – A történet miatt tényleg nem lehetett a kukoricát mondjuk almára cserélni. Úgyhogy a próbák során csak mímeltem az evést, de még így is egy napon át kukoricával a számban kellett játsszam: és már az ötödik perctől kezdve viszkettem, és csupa pötty volt a karom. Még szerencse, hogy ez a jelenet a film végén van, ahol már mindenki őrült kicsit: így nem feltűnő, hogy miközben az utolsó mondataimat mondom, már majd kiugrom a bőrömből. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló