Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jennifer élvezi az életet

2004.07.15. 17:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Hirtelen 30 (Suddenly 30, hazai bemutató: július22.) című vígjátékban a főszereplőre egyszerre zuhan rá minden, ami a felnőtt élettel jár, és ő nem habozik mindent ki is próbálni. A főszerepet alakító Jennifer Garner-rel mintha nagyon hasonló volna a helyzet: a harminckét éves színésznő egy évvel ezelőtt elvált a férjétől, Scott Foley-tól és azóta lubickol a szabadságban. Sokáig Michael Vartan-nal járt, de már vele is szakítani készül.
És közben a filmes karrierje is egyre feljebb ível. Már biztos, hogy következő filmje – és következő nagy sikere – az Elektra lesz: vagyis a Daredevil-ben felbukkant mellékszereplő a nézők visszajelzései alapján főszereplővé léphet elő: Jennifer ismét dögös bőrcuccokban, harcolva és szaltókat ugorva térhet vissza a vászonra.
– Jó móka lesz a sok kaszkadőrmutatvány – nyilatkozta erről a színésznő. – De aztán mindenképpen szeretnék vígjátékokban játszani. A Hirtelen 30 forgatása nagy élmény volt, örökké vihogtunk, jól éreztük magunkat. Nem lehet mindig csak késeket dobálni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló