Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember rokonai

2004.08.12. 23:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy rendező sem menekülhet: ha filmet készít, azonnal ostromolni kezdik a színészek, ismerősök és rokonok: mindenki szerepelni akar, még ha egy egészen rövid időre is. Sam Raimi, a Pókember 2 (Spiderman 2, hazai bemutató: augusztus 12.) rendezője nyakas ember, a producerekkel szemben is megvédte színészválasztását, ő ragaszkodott hozzá, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst játszhassák filmje főszerepét – és az idő őt igazolta, a Pókember és második része az egész világon hatalmas siker.
Egyszer azonban Raimi is elgyengült. Így lehetséges, hogy a második részben felbukkan két pufók kisfiú, akik csak egy-egy mondatot mondanak, ám feltűnően hasonlítanak a rendezőre. Weston és Jopaul Epp ugyanis a direktor féltestvérei, és nem a tehetségük, hanem az elszántságuk juttatta őket a stábba.
– Amióta az első Pókember elkészült, annyit voltak nálam a srácok látogatóba, mint előtte egy évtized alatt – mesélte a rendező. – Minden kis infó érdekelte őket, szerintem nálam is jobban ismerik már a forgatás összes részletét, a film minden titkát. És közben folyamatosan könyörögtek, hogy legalább a statiszták között ott lehessenek. Mit tehet egy báty? Enged az öccseinek: még szöveget is írtam nekik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló