Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember rokonai

2004.08.12. 23:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy rendező sem menekülhet: ha filmet készít, azonnal ostromolni kezdik a színészek, ismerősök és rokonok: mindenki szerepelni akar, még ha egy egészen rövid időre is. Sam Raimi, a Pókember 2 (Spiderman 2, hazai bemutató: augusztus 12.) rendezője nyakas ember, a producerekkel szemben is megvédte színészválasztását, ő ragaszkodott hozzá, hogy Tobey Maguire és Kirsten Dunst játszhassák filmje főszerepét – és az idő őt igazolta, a Pókember és második része az egész világon hatalmas siker.
Egyszer azonban Raimi is elgyengült. Így lehetséges, hogy a második részben felbukkan két pufók kisfiú, akik csak egy-egy mondatot mondanak, ám feltűnően hasonlítanak a rendezőre. Weston és Jopaul Epp ugyanis a direktor féltestvérei, és nem a tehetségük, hanem az elszántságuk juttatta őket a stábba.
– Amióta az első Pókember elkészült, annyit voltak nálam a srácok látogatóba, mint előtte egy évtized alatt – mesélte a rendező. – Minden kis infó érdekelte őket, szerintem nálam is jobban ismerik már a forgatás összes részletét, a film minden titkát. És közben folyamatosan könyörögtek, hogy legalább a statiszták között ott lehessenek. Mit tehet egy báty? Enged az öccseinek: még szöveget is írtam nekik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.