Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bazi nagy és egész más

2004.09.16. 21:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs nehezebb, mint egy váratlanul világsikert arató első film után elkészíteni a másodikat. Nia Vardalos, a Bazi nagy görög lagzi író-főszereplője is tudja ezt. És éppen ezért következő filmjében arra törekedett, hogy minden másképp legyen, mint a Bazi nagy…-ban volt. A lényeg persze megmaradt: a Nők transzban (Connie and Carla, hazai bemutató: október 21.) vad vígjáték, sok kedvességgel.
– Az első filmem írásakor minden mondatnak, minden figurának ismertem az eredetijét – nyilatkozta Vardalos. – Én csak új sorrendbe rendeztem őket, meg persze hatalmasra nagyítottam mindent. Másodszor ez már unalmas lett volna, szóval a Nők transzban ennek pont az ellenkezője. Ez a film olyan világba visz, ahol mindent ki kellett találnom, amiből senkit és semmit nem ismerek. Így aztán állati szabadjára engedhettem a fantáziámat. Ezért játszom olyan nőt, aki nőnek öltözött férfiak között nő létére nőnek öltözött férfinak álcázza magát, örökzöld slágereket énekel és gyilkosok elől bujkál. Viszont egy görög sem került bele. Hogy harmadszorra mit csinálhatnék, arról viszont fogalmam sincs... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.