Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Őrült ötletek tára

2004.10.22. 22:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Danny Leiner rendező az őrült ötleteiről híres. A Hé, haver, hol a kocsim?! után új vígjátékában, a Kalandférgek (Harold & Kumar go to White Castle, hazai bemutató: november 25.) című komédiában is az eszement, szemtelen ötletparádé játssza a főszerepet. Nála minden megtörténhet, de sosem akkor, amikor a néző várná. A rendező állítása szerint minden műfaj közül vígjátékot a legnehezebb rendezni, minden vígjáték közül pedig az idétlen vígjáték a legnagyobb feladat. A direktor nemrégiben elárulta néhány ötletéről, honnan származik.
1. A Kalandférgek egyik jelenetében a két főszereplő marijuanától kótyagos gepárdon lovagol. Ez akkor került be a forgatókönyvbe, amikor Leiner egy kávéházban ülve írogatta új művét: a pincérnő pedig egy nagyon feltűnő, gepárdmintás csizmában hozta ki neki a kávét.
2. Amikor a film két hősének lerobban a kocsija, találkoznak Freddie Kruegerrel, aki már nem rém: megtért, és autószerelő lett – az epizód ihlető forrása a rendező élménye egy autószervizben; ott találkozott egy szerelővel, aki ártatlan arcával ugyan egyáltalán nem hasonlított a híres mozirémre, de a kollégái Freddie Kruegernek gúnyolták.
3. A filmben időről időre felbukkanó, megfékezhetetlenül gonosz extrémsport rajongókat volt a legkönnyebb kitalálnia: őket 12 éves unokaöccséről és annak három osztálytársáról mintázta, akik egy délutánt New York-i lakásában töltöttek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló