Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új MuVo MP3 játszók

2004.11.07. 13:09 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Creative négy új MP3 játszót jelentett be az elmúlt hetek során, melyek a népszerű MuVo sorozatot bővítik. A MuVo TX FM egy ultarkönnyű (elem nélkül mindössze 32 gramm tömegű) lejátszó, FM rádióval egybeépítve, melynek adását akár rögzíthetjük is vele. Egyetlen AAA elemmel mintegy 15 órányi üzemidő érhető el. Ötsávos hangszínszabályzó is került bele, a beépített mikrofon segítségével pedig akár 32 órányi hanganyagot rögzíthetünk az 512 MB flash memóriába (de elérhető belőle 256 ill. 128 MB kapacitású változat is). Az eszköz két részből áll: egy USB 2.0 kompatibilis tárolóegységből és az ehhez illeszkedő lejátszóegységből.
A MuVo TX FM-től elsődlegesen külsejében fog különbözni a szintén háromféle kapacitású változatban (128, 256 ill. 512 MB) megjelenő MuVo V200, mely szintén tartalmaz beépített mikrofont, FM rádiót és a MP3 és WMA formátumok támogatását. A csillogó fehér burkolaton az LCD kijelzőt a kapacitástól függően világoskék, sötétkék illetve ezüst színű keret veszi körbe.
Az aktív életmódot élők számára kínálják a MuVo C100-at, melynek háza védi a szerkezetet a fröccsenő víz ellen. Az MP3 és WMA formátumokat játszó készülékbe FM rádió valamint visszaszámláló funkcióval is ellátott stopperóra is került. Az alap 256 MB memória SD vagy MMC kártyával akár 768 MB-ra bővíthető. A számítógéppel való kapcsolatot 2.0-ás USB szabványú csatlakozó biztosítja.
A negyedik új típus a MuVo Micro N200 elnevezést kapta. A csillogó fekete vagy fehér külsővel boltokba kerülő kisméretű készülék kék háttérvilágításos LCD kijelzőt kapott, és négyféle változatban lesz kapható: 128 MB, 256 MB, 512 MB ill. 1 GB memóriával. FM rádiót is építettek bele, a mikrofon segítségével pedig hangfelvételek is készíthetők. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló