Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hihetetlen siker

2004.11.13. 12:17 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A hétvégén sűrűn durrogtak a pezsgőspalackok a Disney Stúdió és a Pixar irodáiban: A Szörny Rt. és a Némó nyomában alkotóinak új filmje, A hihetetlen család (The Incredibles, hazai bemutató: november 25.) bemutatója hétvégéjén az Egyesült Államokban elképesztő sikert aratott. Három nap alatt több mint 70 millió dollár bevételt hozott, és ezzel természetesen könnyedén megszerezte a toplista első helyét.
Ez az animációs filmtörténet második legnagyobb premier sikere, de az első, ha listát a nem folytatásokra szűkítjük. A hihetetlen család valószínűleg a sikerekben eddig sem szűkölködő Disney/Pixar együttműködés legeredményesebb darabja lesz, és mozis karrierje során még jó néhány rekordot megdönt.
A nyugdíjas szuperhősök hétköznapjait, majd diadalmas és izgalmas visszatérését elbeszélő animációs film az USA-ban nemcsak a gyerekeket érdekli: még a felméréseket végző szakembereket is meglepte, hogy a nézők egyharmada gyerek nélkül érkezett a vetítésekre. A magyar változat specialitása, hogy a főgonosz, Szilánk hangját Jáksó László adja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló