Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jön a gépkorszak!

2004.12.18. 23:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Chris Wedge egyszerű szabályt követ pályáján: mindig olyasmit csinál, ami éppen az ellenkezője legutóbbi munkájának. Az animációs filmrendező, aki a Jégkorszak című rajzfilmével egy pillanat alatt a világ legsikeresebb rendezője lett, ugyan aláírta a szerződést a Jégkorszak második részének elkészítésére, de ott már csak mint executive producer felügyeli kollégáit.
A távoli múltban játszódó animációs film után inkább olyan lehetőséget keresett, ami nagyon különbözik a kardfogú tigrisek, mamutok és motkányok kalandjaitól az általános felmelegedésben. Következő filmje tehát Robot Cityben játszódik majd, ahol természetesen csupa robot él. A film címe ezek után már nem is túl meglepő: Robotok (Robots, hazai bemutató: 2005. március).
Egyvalami azonban Chris Wedge szerint sem fog változni: a fantasztikus és játékos jövőben játszódó történet legalább olyan humoros lesz, mint a jégkorszakban játszódó.
– A humoromat is upgrade-eltük az új filmhez – nyilatkozta Wedge. – A legújabb verzió hiba nélkül szállítja a poénokat. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló