For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Bújócska játékos része

2005.01.20. 23:57 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Abban nincs semmi meglepő, hogy Robert De Niro ijesztgetős filmekben is kiváló: A rettegés foka és a Rajongó ezt jól bizonyítja. A Bújócska (Hide and Seek, hazai bemutató: február 17.) azonban azt is megmutatja, hogy partnernője, Dakota Fanning is otthon van a műfajban. Ami azért meglepő, mert Dakota ugyan sokat foglalkoztatott világsztár, ám csupán tíz éves. A kritikusok mégis egyetértenek benne: filmet a kislány játéka teszi igazán hátborzongatóvá.
A történet szerint egy frissen megözvegyült apa kislányával egy magányos házba költözik. Ám ott egy rejtélyes idegen várja őket. A film – alig megnyugtató – vége után a legtöbb újságíró azt kérdezte Dakota Fanning-től, nem félt-e a forgatás alatt.
- Egyáltalán nem – nevetett a kislány. – A filmet nem láttam, de csinálni tényleg játék volt. Csomó vicces dolgot kértek tőlem, a legjobb az volt, hogy meg kellett tanulnom vagy egy percig mereven, pislogás nélkül nézni. De az is mókás volt, hogy barnára festették a hajam és egész sápadtra sminkelték a bőröm. Forgatni vicces dolog, mindig tele van játékkal. Úgy látszik, még egy ilyen thriller is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.