For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazi randiguru

2005.01.27. 19:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Will Smith megpihen. Nagysikerű akciófilmek után végre visszatér ahhoz a műfajhoz, ahonnan eredetileg indult: a vígjátékhoz. A randiguru (Hitch, hazai bemutató: március 10.) főszereplőjeként titokzatos tanácsadót játszik, aki a legreménytelenebb helyzetből is győzelemre segíti az imádott nőt ostromló férfiakat. A nőkkel kapcsolatos midentudása csak egyetlen alkalommal hagyja cserben: amikor ő maga is szerelmes lesz.
A film persze játék, csupa kitaláció, őrült és romantikus helyzet. De a főszereplő azt állítja, hogy akár igaz is lehetne.
- Utánaolvastam, kutattam, beleástam magam a témába – állítja. – És ugyan én sem tudtam eddig, de tényleg létezik ilyen foglalkozás: vannak szakemberek, akikhez a döntő roham előtt érdemes tanácsért fordulni. Tőlük hallottuk, amit a filmben is sokszor elmondok: tízből nyolc nő az első csók alapján dönt a kapcsolat folytatásáról.
Smith azonban azt is elismeri, hogy vele minden másképp volt. Amikor későbbi feleségével, Jada Pinkett Smith-szel először randizott, szó sem volt csókról.
- Na, jó, velem másképp történt – ismeri el. – Mi durván őszinték akartunk lenni az első randin. Ebben állapodtunk meg. Azt akartuk, hogy a másik tudja, milyenek vagyunk, de minden szépítés nélkül. Csak semmi trükközés, ez van. Ha tetszik, a tiéd, ha nem, mehetsz. A filmben tényleg másképp zajlanak az első randik, de azért azok a módszerek is sok nőnek bejönnek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.