Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A kicsi kocsi visszatér

2005.03.25. 22:08 | Dino | kategória: Mozi

Lindsay Lohan még csak 19 éves, de már igazi befutott színésznőnek számít: több mint tíz film szerep van mögötte, hatalmas rajongótáborral rendelkezik. És már van még egy verseny, amiben utolérte idősebb pályatársait: sérülései számában.
A vöröshajú kamasz sztár először a Bajos csajok forgatásán sérült meg, akkor két napot állt a forgatás, hogy Lohan kificamodott bokája meggyógyulhasson. Következő filmje készítése közben új albuma felvételei is zajlottak. A forgatásról mindig egyenesen a stúdióba vonult, és a napi 17 óra munka megártott neki: a súlyos kimerültség miatt szorult kórházi ápolásra.
Lohan legújabb felkérését a Kicsi kocsi – Tele a tank (Herbie: Fully Loaded, hazai bemutató: 2005. nyár) című filmre kapta. Ezen a forgatáson a vörös hajú színészlányt saját főszereplő-társa sebsítette meg: egy bogárhátú volkswagen. A film története szerint az autó önálló akarattal, ésszel és ravaszsággal rendelkezik; és gazdájával, az ifjú autóversenyzővel jó barátságot köt. Az egyik autóverseny-jelenet forgatásán a bogárhátú Lohannel együtt borult fel: a kórházi kezelés ezúttal egy hétig tartott, a stábnak szerencsére nem kellett felfüggesztenie a munkát, ezalatt az idő alatt a kaszkadőrjeleneteket vették fel.
Azután Lohan – bár befáslizott karral és lábbal – visszaszált Herbie-be, a barátságos kicsi kocsiba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló