Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mennyei spagetti

2005.04.14. 21:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Vannak emberek, akiket minden sikerük csak arra sarkall, hogy túlszárnyalják az addig elérteket. Ridley Scott ilyen lehet – legalábbis új filmjének főszereplője, Orlando Bloom ilyennek látja. A Gladiátor rendezője ezúttal a XII. századba, a keresztes háborúk világába vezeti nézőit, és Orlando szerint lenyűgöző méretű filmet készített.
- Persze, nekem is iszonyú jó érzés volt egy ekkora film főszerepét eljátszanom – nyilatkozta az ifjú sztár, aki a Mennyei királyság-ban (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) egy egyszerű kovácsot alakít, aki a sors különös fordulatainak köszönhetően lovag lesz és eljut Jeruzsálembe. – De csak a forgatás után értettem meg, hogy Ridley tulajdonképpen mit várt tőlem. Balián, akit játszom olyan fickó, mintha egy Sergio Leone-western főszereplője lenne. Kardot és páncélt visel, de igazi spagetti-western-típus, nagy belső viharok, hosszú utazás, kevés szó, sok bunyó: és eközben megért valamit saját magából. Úgyhogy ez a figura egész közel van ahhoz, aki most éppen tényleg vagyok. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.