Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az igazi szépség

2005.04.14. 21:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Egyesült Államoknak új szépségkirálynője van. Chelsea Cooley 21 éves, Észak-Karolinából származik, és divat-marketinget tanul. Kedvenc időtöltése a tánc, a parasailing, a vásárolgatás és a mozibajárás, álma pedig akkor teljesülne, ha Ralph Laurennek dolgozhatna.
Miután a szakértő zsűri fürdőruhában és nagyestélyiben is megszemlélte az 51 versenyzőt, a lányoknak a bölcsessége is próbára került: kérdésekre kellett válaszolniuk.
Miután megkoronázták, még több kérdést kapott a – főleg férfiakból álló – újságíróhadtól. Azt például, hogy mit látott a legutóbb a moziban.
- Természetesen a Beépített szépség 2-t (Miss Congeniality 2., hazai bemutató: április 21.) – nevetett Amerika legszebb nője. – Az elmúlt héten próbáltam annyira ellazítani magam, amennyire csak tudtam: krimiket olvastam, és moziba jártam, hogy szépségversenyes filmeket nézzek. És most míg a színfalak mögött a többi lánnyal beszélgettem, kiderült, hogy a múlt héten mind megnézték A Beépített szépség 2-t. Szóval, mind ugyanúgy készültünk a nagy versenyre: csak véletlen, hogy pont én nyertem meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló